BRITANSKE LAŽOVČINE Putin bolestan, umire i pravi decu, u pauzi za ručak ubija generale
epa/MANDATORY CREDIT

Britanci tvrde da Putin, koji u oktobru puni 70 godina, navodno već ima najmanje dva sina sa bivšom olimpijskom ritmičkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (38).

Isti britanski tabloid je ove godine pisao da je način na koji je Putin držao sveću pokrenuo glasine o narušenom zdravlju.

Dakle, Putin je istovremeno i bolestan i pravi decu u 70. godini života? Deluje da lažne vesti britanskih tabloida nemaju granicu. Da li će se "faktčekeri" obračunati sa ovakvim izmišljotinama i očiglednom ratnom propagandom, ostaje da se vidi. 

Juče su takođe zapadni mediji širili vesti da je Putin tokom parade povodom Dana pobede "pokušava prikriti šepanje".

Dugo vremena zapadni mediji izmišljaju i da Putin ima parkinsonovu bolest. “Dejli mejl” je objavio, pozivajući se na (očigledno izmišljene) "obaveštajne izvore", da Putin pati od moždanog poremećaja izazvanog demencijom, Parkinsonovom bolešću ili "istupima besa" kao posledica lečenja karcinoma steroidima.

Meta raznih lažnih vesti bio je i bivši američki predsednik Donald Tramp, ali su na zapadu mnogi njega optuživali da je on taj koji "govori laži". Na kraju se ispostavilo da od raznih nagađanja da se Tramp razvodi od Melanije nema ništa.

BRITANSKE LAŽOVČINE Putin bolestan, umire i pravi decu, u pauzi za ručak ubija generale

EPA/DAVID MAXWELL

 

Takođe, propagandni rat vođen je i vodi se protiv Srbije. Tako je naša zemlja bila izložena brutalnoj i zločinačkoj NATO agresiji zbog regularne policijske akcije u Račku, a koja je lažno predstavljena kao "masakr nad nedužnim civilima".

Možda bi britanski tabloidi mogli više pažnje da posvete rastu cena u njihovoj zemlji i uzrocima koji su doveli do toga. Mogli bi da pišu tekstove o tome kako su građani te zemlje u problemima zbog teritorijalnog integriteta Ukrajine, a istovremeno London ne poštuje teritorijalni integritet Srbije. 

Ipak, možda će umesto toga odlučiti da pišu o "slobodi medija" u Srbiji i problemima koje to stvara našem "evropskom putu".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rada

10.05.2022 19:29

Sta ocekivati od trule i razvratne burzoazije ili vec sta zele da budu. Kroz istoriju znamo sta su . Prijatelji nisu . Bole samo sebe .

Dragu

10.05.2022 20:50

Svakom psihijatru je jasno da samo bolesnici šizofreničari alkoholičari imaju takve halucinacije i šizofrene misli