DEVOJKE ODU DA ISTETOVIRAJU OBRVE, A VRATE SE S HEPATITISOM! U Srbiji je ovim virusom zaraženo oko 70.000 ljudi! 06:00 Vesti 0
ZADRUGARKA IDE NA HITNU OPERACIJU Lice joj se izdeformisalo, slučaj se zakomplikovao: "Alarmantno je" 07:00 Vip 1
TAMARA ĐURIĆ SKINULA PRVI SLOJ KOŽE 30 dana ne sme da izlazi na svetlost, ovo su svi detalji zahvata 20:15 Vip 0
Alo! / O. K. HITNO SE OGLASILA Rada nakon vesti da se operisala priznala: "Krivina na mom nosu je učinila svoje" 00:00 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "OPERISALA SAM NOS KADA SAM IMALA 21 GODINU" Emina Jahović progovorila o estetskim operacijama: EVO ŠTA JE SVE KORIGOVALA 09:40 Vip 0
Alo! / D. Nikolić ŽENA PALA MRTVA POSLE SMANJENJA GRUDI! B. V. (49) došla iz Nemačke na operativni zahvat u privatnoj klinici Dušanović u Beogradu 07:00 Vesti 0
Blic/Alo/N.D. "NE RAZMIŠLJAM O UDAJI, TREBA UŽIVATI U ŽIVOTU" U jeku popularnosti se povukla sa javne scene, razvela, a sada je progovorila o odgajanju sina i novom partneru 17:05 Vip 0
Alo/N.D. TRANSFORMACIJA Marija Veljković promenila lični opis, javnost uverena da su u pitanju plastične operacije! 22:20 Vip 1
Alo/N.S. MISLI DA NE PRETERUJE Sandra Afrika tri puta uvećavala grudi, progovorila iskreno o svemu 07:15 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. VADILI SU MI HRSKAVICU IZ REBRA! Dragana Mitar prošla kroz pravi pakao, imala čak sedam operacija nosa 21:03 Vip 0
Blic/Alo/N.S. PROGOVORILA O LJUBAVI Sandra Afrika ponosno pokazala nove silikone: Sada sam otežala zbog njih 15:00 Vip 1
Alo/N.S. BRUTALNO ISKRENA Ksenija Knežević htela ovo da menja na sebi, pa se predomislila, a evo i zašto 17:18 Vip 0
Telegraf/Alo/N.D. DŽABE SE OVE IZOPERISANE TRUDE, ŠTA ĆE DA RODE? Tanja Bošković progovorila o estetskoj hirurgiji 08:20 Razonoda 0
Alo/Đ.M. OPERISANA MILICA VESELINOVIĆ Zadrugarka se povlači iz javnosti nakon intervencije, oglasila se i otkrila detalje (FOTO) 19:52 Vip 1
NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA Isplivala stara fotografija Milice Dabović, pogledajte kako je izgledala pre estetskih zahvata 13:53
Alo/A.M. GLUMICA POSETILA ESTETSKU KLINIKU! Nataša Ninković pokazala izgled nakon operacije, uklonila ono po čemu je prepoznatljiva! (FOTO) 23:00 Razonoda 1
Alo/J.M. SVI KOMENTARIŠU GUZU ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Ona reagovala žustro i poručila svim dušebrižnicima ovo! 15:31 Vip 3
Alo/K.S. NIJE JOJ DOSTA! Aleksandra Subotić pokazala novu g*zu, izašla od hirurga, pa poručila samo jednu stvar (FOTO) 12:42 Vip 5
Alo/I.G. ALEKSANDRA IDE POD NOŽ Subotićka se ne zaustavlja sa intervencijama na telu, a svi se pitaju šta joj ovo treba?!(FOTO) 21:30 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57