GLUMCI IZ "IGRE SUDBINE" ŠOKIRANI NJENIM PONAŠANJEM! Otkrili kakva je čuvena Kasandra zapravo, evo šta ih je iznenadilo 12:17 Vip 0
Informer/Alo/N.Denda U SRBIJU DOVODI OVE HOLIVUDSKE GLUMCE Producent "Igre sudbine" otkrio sve o odnosu sa glumcima, pa najavio spektakl 18:50 Vip 0
Blic/Alo/N.D. OTKRILA ZBOG ČEGA JE ODBIJENA NA KASTINGU Iva Štrljić priznala sa kakvim se komentarima susretala: Pitali su me kako smem to da radim 21:15 Vip 0
Alo/M.K. OVO JE TAJNA USPEHA Matea Milosavljević o Igri Sudbine: "Mala nevesta mi prvo prođe kroz glavu" 19:00 Vip 0
Alo! / O. K. MILICA MILŠA BRUTALNO OPLELA PO KOLEGAMA Glumci iz "Igre sudbine" mi nisu prijatelji 12:45 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "TO JE TOKSIČNO OKRUŽENJE" Milica Tomašević progovorila o seriji "Igra sudbine", pa šokirala izjavom o svojim kolegama 12:10 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. OVO JE NOVI MUŽ MILICE MILŠE! Oglasio se Žarko i otkrio sve detalje novog projekta: EVO ŠTA SLEDI NAKON IGRE SUDBINE 17:50 Vip 0
Alo/N.D. OVO NISTE ZNALI Proslavila se ulogom Mile, a evo koju ulogu je Olja Lević trebalo da tumači u seriji "Igra Sudbine", SADA JE SVE OTKRIVENO 09:30 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. "OTIŠLA SAM VOĐENA MORALOM" Glumica progovorila o napuštanju serije "Igra Subdine": NIKO NEMA PRAVA DA MI NEŠTO KAŽE 09:04 Vip 0
Alo/N.D. SUMIRALA PRETHODNU GODINU Iva Štrljić za Alo! o povratku u "Igru Sudbine", karijeri, planovima, PROGOVORILA I O NEPRISTOJNIM PONUDAMA 18:00 Vip 0
Alo/N.D. NEĆETE VEROVATI Ovo su novi glumci u seriji "Igra Sudbine", producent poručio: SAD NAM JE HOLIVUD BLIZU 15:30 Vip 0
Alo/N.D. "BILI SU LJUTI NA MENE" Dragana Mićalović otkrila sve o povratku u "Igru Sudbine": TO ME JE PRIVUKLO DA SE VRATIM 14:30 Vip 0
Al/N.D. "NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE" Otkrivamo koja poznata glumica se pridružila seriji "Igra sudbine", OVO NISTE OČEKIVALI 15:00 Vip 0
Alo! / O. K. STAVILI TAČKU NA SARADNJU SA NJIMA Glumci otkrili razlog povlačenja iz naše najpopularnije serije 00:30 Vip 1
Alo/N.D. POTVRDLA ODLAZAK Još jedna glumica napustila seriju "Igra Sudbine", EVO O KOME JE REČ 13:36 Vip 0
Alo/N.D. "NEĆEMO DA SE BAVIMO SPLETKAMA I LAŽIMA" Milica i Žarko konsčno progovorili, EVO ZAŠTO SU NAPUSTILI "IGRU SUDBINE" 12:30 Vip 0
Blic/Alo/N.D. BILA BIH PRESREĆNA DA SE TO DESI Zvezda "Igre sudbine" nikad iskrenije o privatnom životu, Matea progovorila o ljubavi, seriji i planovima 15:10 Vip 0
Alo/N.D. TO JE DELIKATNA TEMA Stevan Piale otkrio da li će nastaviti sa snimanjem serije "Igra sudbine" 20:15 Vip 0
alo.rs/S.Ć. "MOLIO SAM BOGA DA NE UMREM"! SRPSKI GLUMAC O STANJU KOJE SVI KRIJU Doktorka otkrila simptome, mešaju ih sa premorom 17:15 Žena 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1