Koraima Tores
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Koraima Tores, poznatija kao Kasandra, boravila je nekoliko dana u Srbiji zbog angažmana na seriji “Igra sudbine”.

Kolumbijska glumica će se pojaviti kao specijalni gost u pomenutoj seriji, a glavni akteri ovog projekta su imali privilegiju da dele kadar sa planetarno popularnom glumicom.

Luka Raco, jedan od glavnih junaka serije, imao je priliku da sarađuje sa čuvenom Kasandrom, a kako je istakao, oduševila ga je njena energija koju glumica poseduje.

- Moram priznati da je Koraima divna i srdačna osoba. Od prvog momenta kad je došla na set kada smo je upoznali, oduševila me je toplinom i iskrenošću. Najviše me je impresioniralo to koliko je otvorena i koliko sa ljubavlju prilazi ljudima. Grli ih kada ih upozna, što zaista na neki način stvori osećaj bliskosti sa njom iako se tek upoznala sa svim ljudima koji učestvuju na ovom projektu. Ima neku zaraznu energiju, nasmejana je, vesela stalno, što ja prilično cenim kod ljudi i to bih morao da istaknem. Sama saradnja sa njom je bila predivna. Jedno veliko iskustvo i hvala produkciji što su nam omogućili da je upoznamo i da radimo sa njom - ispričao je glumac, pa se dotakao i na atmosferu na proslavi koja je  bila posvećena Kasandri.

- Što se tiče žurke, bilo je fenomenalno. Svi su bili veseli i uživali uz muziku. Interesantno je što se i ona odlično zabavila. Igrala je čak uz našu domaću muziku i neke naše pesme. Igrala je sa ekipom, sa svim ljudima. Mislim da ne postoji osoba koja je bila na žurci, a da se ona nije upoznala sa njom, razmenila koju reč, pozdravila i slikala. Svaka joj čast na energiji i strpljenju za sve nas koji smo bili tamo. Jedno lepo iskustvo, lep deo projekta na kom je ona učestvovala i dobra žurka - rekao je Luka.

Dragana Mićalović je takođe  otkrila da ona nije delila kadar sa Kasandrom, ali da je imala veliku čast da je upozna i sa njom porazgovara u nekoliko navrata tokom žurke i malo je reći da je oduševljena njome.

- Predivna je. Puna ljubavi, radosti… Ko god je želeo od ekipe da popriča sa njom, srčano ie prihvatila razgovor. Ona je definitivno sećanje na najbežbrizniji period života i mislim da je velika stvar ovo što je produkcija uradila. Kasandra je oličenje, prva asocijacija telenovela i sapunica – priča Mićalovićeva za domaće medije.

Alo/Blic

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading