''ĆERKA NIKOLIJA KOJOJ NEDOSTAJEŠ'' Pevačica objavila srceparajuća pisma koje je slala ocu tokom detinjstva 20:15 Vip 0
"NIKOLIJA ME JE OPOMINJALA" Vesna Zmijanac progovorila o poroku: "Terala me je da prestanem..." 09:55 Vip 0
OVO JE SESTRA NIKOLIJE JOVANOVIĆ! Teodora je prava lepotica i neverovatno podseća na pevačicu (VIDEO) 18:02 Vip 0
GRUDI URADILA JER JE BILA RAVNA KAO DASKA, NEMA PRIRODNE ZUBE, NOS... Sve operacije Nikolije Jovanović, zbog jedne se baš kaje 12:20 Vip 0
VESNA ZMIJANAC ĆERKI PREPISALA STAN U ATINI? Isplivali svi detalji, terasa sa pogledom na more ostavlja bez daha 20:40 Vip 0
RAJ ZA OČI! Nikolija pokazala kako izgleda pun frizider Vesne Zmijanac, evo na čemu će joj svi zavideti ove zime 17:59 Vip 0
PEVAČICA SE IZOBLIČILA! Zbog estetskih korekcija završila na operaciji, hitno se oglasila: "Izgledala sam kao patka" 06:30 Vip 0
NIKOLIJA JOVANOVIĆ U DONJEM VEŠU! Mreže gore zbog njenog poteza, ovakvu je do sada niste videli! 15:05 Vip 0
SKINULA SE NIKOLIJA JOVANOVIĆ! Niko ne veruje da ovako izgleda nakon dva porođaja, svaki mišić se ocrtava 20:37 Vip 0
NIKOLIJA PRVI PUT POKAZALA ĆERKE Godinama ih krila od javnosti, evo kako izgledaju njene i Reljine naslednice 10:00 Vip 0
CECA JE... Pevačica priznala kakvo zapravo mišljenje ima o Ražnatovićki, bez dlake na jeziku! 17:20 Vip 0
NIKOLIJA JOVANOVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Pevačica otkazala sve, svojom objavom zabrinula javnost! 07:25 Vip 0
OSVANUO PRIVATNI SNIMAK RELJE I NIKOLIJE Munjevito se širi društvenim mrežama, par se potpuno opustio! 07:57 Vip 0
OVAKO JE IZGLEDALA VESNA U HALJINI KOJU JE NIKOLIJA OBUKLA Ćerka ju je jedva zakopčala, a evo kako stoji Zmijančevoj! 13:20 Vip 0
NIKOLIJA OBUKLA MAMINU HALJINU Pohvalila se fenomenalnim komadom iz ormara Vesne Zmijanac, nikada nije bila lepša 17:35
OVAJ FRAJER JE BRAT NIKOLIJE JOVANOVIĆ Živi u Beču i javnost ga retko viđa, a evo u kakvim je odnosima sa popularnom sestrom 22:20 Vip 0
NIKOLIJA SE MOLI ZA NESTALU DANKU Pevačica van sebe od kada je devojčica misteriozno nestala 16:11 Vip 1
NIJE ZNAO ŠTA ĆE, PA SE POVUKAO Nikolija progovorila o ocu, nije odrasla uz njega, a bio je veoma moćan čovek 18:50 Vip 0
RELJA OTKRIO DETALJE IZ BRAKA SA VESNINOM ĆERKOM! Niko nije znao da je ovakva situacija u njihovom domu, priznao sve 06:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04