VUKOVCI DOŽIVELI FIJASKO NA POLAGANJU PRIJEMNOG ISPITA! Neki nisu imali NIJEDAN bod, ovo su ključni razlozi kiksa! 11:56 Vesti 1
OPŠTA BORBA ZA MESTA U SREDNJIM ŠKOLAMA Maksimalno 28 šaka po odeljenju, sve više bodova potrebno za upis 08:06 Vesti 0
I NAJBOLJI SU PADALI NA PRIJEMNOM ISPITU! Na nekim fakultetima već objavljene preliminarne rang-liste! 12:49 Vesti 0
BITI, IL' NE BITI! Danas budući brucoši polažu prijemni na OVOM fakultetu: Najtraženiji je, više od 2.000 kandidata pretenduje za mesto na njemu! 09:44 Vesti 0
KREĆE PREZNOJAVANJE BUDUĆIH BRUCOŠA! Počinje prijemni na fakultetima, najveća navala na OVIM smerovima! 08:21 Vesti 0
POČINJU PRIJEMNI ISPITI NA BEOGRADSKOM UNIVERZITETU Biće teška borba, a za ovaj smer je rekordan broj prijavljenih! 13:43 Vesti 0
VAŽNO ZA BUDUĆE STUDENTE Prvi upisni rok na Univerzitetu u Beogradu počinje danas, evo do kada traje 09:28 Vesti 0
OVAKO IZGLEDA SISTEM BODOVANJA Detaljno upustvo kako se računaju bodovi za upis u srednju školu 10:56 Vesti 0
KREĆE SEZONA UPISA! Evo šta je potrebno od dokumentacije i koje su cene na fakultetima! 10:05 Vesti 0
KAKO PREŽIVETI PRIJEMNI ISPIT I MALU MATURU? Deca pod pritiskom, roditelji u stresu, a stručnjaci poručuju samo jedno 06:00 Vesti 0
POČELA POLAGANJA PRIJEMNIH ISPITA! Evo ko prvi seda da polaže test - za OVIM smerom deca POLUDELA! 08:49 Vesti 0
SEZONA POLAGANJA PRIJEMNIH ISPITA POČELA! Velika navala za specijalizovana odeljenja srednjih škola: Prijavilo se 7.100, slobodnih mesta samo 5.000! 20:00 Vesti 0
BLIŽI SE PRIJEMNI ISPIT: Ova specijalizovana odeljenja najtraženija su među beogradskim osmacima 09:06 Vesti 0
VAŽNA INFORMACIJA ZA MATURANTE Danas počinje onlajn prijava za polaganje prijemnog ispita za gimnaziju i umetničke škole 09:42 Vesti 0
OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE Počinju prijave za prijemni ispit za specijalizovana odeljenja gimnazija 14:03 Vesti 0
SVAKI DAN ČUVA KOZE I ČITA Ceo svet priča o dečaku (14) zbog velikog uspeha koji je postigao 12:25 Razonoda 0
Milan Lovas VAŽNO ZA BUDUĆE BRUCOŠE Stižu preliminarni rezultati prijemnog ispita za fakultete BU 14:51 Vesti 0
Suzana Trajković DA LI ĆU UPASTI NA BUDŽET Srpski student je ovo pitao vidovnjaka, o odgovoru pričaju svi 22:54 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0