OVO JE NAJBOLJA RAZLIKA U GODINAMA ZA SREĆNU I USPEŠNU VEZU Rezultati istraživanja iznenadili 13:10 Razonoda 0
ARKAN BI DANAS IMAO 72 GODINE Evo koliko je zapravo Ceca mlađa od Ražnatovića, razlika u godinama iznenađujuća! 06:00 Vip 0
RAZLIKA U GODINAMA NIJE UOPŠTE MALA Evo koliko je Saša bio stariji od Suzane, ne možete ni da zamislite! 18:02 Vip 0
NA FOTOGRAFIJAMA SE VIDI KOLIKO JE CECA STARIJA OD LIDIJE! Nikada nećete pogoditi razliku u godinama dve sestre 07:00 Vip 0
NA FOTOGRAFIJI SE VIDI KOLIKO JE ZAPRAVO MLAĐI OD MILICE! Razlika u godinama uhapšenog verenika i pevačice neverovatna 11:15 Vip 0
MOJ MUŽ JE 43 GODINE STARIJI OD MENE Govore joj da može deda da joj bude, ali postoji jedna caka u njihovom braku 11:55
NJEN VERENIK JE 60 GODINA STARIJI OD NJE "Svi misle da jurim njegov bankovni račun, ali ja sam zapravo zaljubljena do ušiju" 18:26
ŽENA LUKE JOVIĆA SKORO DECENIJU STARIJA OD NJEGA Evo koliko godina ima izabranica fudbalera, svi su mislili da je mlađa! 12:40 Vip 0
EVO KOLIKO JE GUDELJ STARIJI OD ANASTASIJE Svi su mislili drugačije, a podatak je šokantan! 07:00 Vip 0
MIODRAG KOSTIĆ JE BIO MNOGO STARIJI OD NATAŠE BEKVALAC Evo kolika je bila razlika u godinama, ovaj podatak je šokantan! 08:31 Vip 1
PLJUŠTE KRITIKE Poznati pevač je u vezi sa 44 godine mlađom devojkom, svi ih osuđuju, a oni su ovo poručili 15:25
KOJA JE "DOZVOLJENA" RAZLIKA U GODINAMA? Evo koji je "broj" idealan da bi veza opstala 15:08 Razonoda 1
OTKRIVENO KOLIKO JE ZAPRAVO ANITA MLAĐA OD ANĐELA Šok informacija, ljudi u neverici zbog godišta Stanojlovićeve 07:00 Vip 0
SLAVIŠA IMA 60 GODINA I DUPLO MAĐU ŽENU Dao je savet vršnjacima kako da imaju uzbudljiv ljubavni život 16:54
PRAVA LJUBAV GODINE NE BROJI U braku je sa duplo starijim, pričali su da neće uspeti, a oni su nikad srećniji 19:13
PRAVA LJUBAV GODINE NE BROJI Već je bila zaljubljena kad je saznala koliko je stariji od nje, plašilo je samo jedno 15:59
ONA IMA 16, A NJEN MUŽ 66 GODINA Društvene mreže bruje o kontroverznom braku maloletnice, a evo kako su se upoznali 18:25
ONA IMA 18, A NJEN DEČKO 60 GODINA! Društvene mreže bruje o njihovoj vezi, a evo kako su se upoznali (VIDEO) 12:30 Vesti 0
ZA 2024. PREDVIĐA SE OVAJ TREND U VEZAMA Nekad su se ljudi zgražavali nad ovakvim parovima, a sada su hit 20:48
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
KO JE POKRENUO HAOS U LOS ANĐELESU? Republikanci pokrenuli istragu, njih dvoje su najsumnjiviji! 21:47 Vesti 0
UOPŠTE IH NE JEDEMO PO VRUĆINI, POJMA NEMAMO KOLIKO RASHLAĐUJU TELO Evo i na šta osobe sa visokim pritiskom treba da obrate pažnju, dr Veroslava upozorila 21:02
OD MALIH NOGU TATINIM STOPAMA Nikola Jokić doveo sina na konjske trke, a onda su bake preuzele glavnu reč (VIDEO) 20:05