PREOKRET U ELITI Stanislav se obratio Mioni u programu uživo, otkrivene tajne iz njihovog odnosa! 15:50 Vip 0
REŠENA DA NAĐE DEČKA! Rijaliti učesnica otvorila profil na sajtu za upoznavanje, pa opisom nasmejala mnoge 11:17 Vip 0
LEPI MIĆA ŽESTOKO KAŽNJEN Veliki Šef poslao hitno saopštenje, preko ovoga nije mogao da mu pređe! 17:24 Vip 1
OVE REČI JOJ JOŠ NIKO NIJE IZGOVORIO! Anđelo ustao i obratio se Aniti pred svima, spomenuo joj i sina, Matora zanemela od šoka 19:20 Vip 0
JEZIVE SCENE U ELITI! Anđela vrišti i moli da vidi brata, roditelji joj poručili samo jedno: Hoćeš da imaš tragediju veću nego.... 09:15 Vip 0
MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU Otkriveno u kakvom je stanju, evo šta su joj ustanovili! 11:23 Vip 1
SLEDI HAOS U ELITI Najavljen ulazak velike rijaliti zvezde, učesnicima neće biti svejedno! 12:45 Vip 0
ANELI PREVARILA MUŽA PRED ULAZAK U ZADRUGU? Izlanula se i iznela svoje sramne radnje, a evo s kim je sve bila 20:00 Vip 0
MILICA VESELINOVIĆ OTKRILA S KIM ĆE MENSUR BITI U ZADRUZI Pokušava da mu se osveti i napravi pakao pred ulazak 22:39 Vip 0
POVRATAK DISVALIFIKOVANOG ZADRUGARA Nedavno je izazvao pravi skandal i pometnju, a sada stiže na Pink i ulazi u Zadrugu 18:20 Vip 0
ISPLIVAO NEOBORIVI DOKAZ Dalila Dragojević ulazi u Zadrugu 7, danas obavila lekarski pregled 20:22 Vip 0
ONA ĆE RASKRINKATI ELITNU PROSTITUCIJU U ZADRUZI Mnoge učesnice se tresu nakon saznanja da ona ulazi u rijaliti! (FOTO) 18:59 Vip 0
BIVŠI POLITIČAR ULAZI U ZADRUGU 7 Pravio je skandale i haos, a sada i javno potvrdio (FOTO) 22:12 Vip 0
PRAVI DATUM POČETKA ZADRUGE 7 Nova pravila menjaju tok rijalitija, ovo se u istoriji nikada nije desilo 15:58 Vip 6
NOVI UČESNIK ZADRUGE 7 JE POLITIČKI ANALITIČAR Produkcija potvrdila njegov ulazak, svi se pitaju da li je moguće?! 15:28 Vip 0
OTKRIVEN NOVI UČESNIK ZADRUGE 7 Pobednik rijalitija koji se čuvao u strogoj tajnosti, pravio je razne skandale i imao afere 17:28 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NASTAVLJAJU SA MALTRETIRANJEM GRAĐANA Pristalice opozicije se okupile ispred Skupštine Srbije 15:55 >> 18:48 Vesti 115
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31