"KAKVA ZADRUGA, MI SMO NAJJAČI" Đanijeva snajka šokirala priznanjem, Slađa spremna za rijaliti šou program: "Neka plate i sve može" 19:07 Vip 0
"ZNAM CELU PRIČU, SAMO NEKA ONA PLJUJE" Slađa Trajković odgovorila na prozivke Sandre Afrike! 13:00 Vip 0
TU SU NAŠE FINE GOSPOĐICE KOJE PEVAJU, ĐANI JE BESAN! Folkerova supruga kivna nakon fijaska na proslavi olimpijaca, prozvala pevačice 15:35 Vip 1
SIGURNA SAM DA ME JE PREVARIO! Đanijeva Slađa presekla, progovorila o podeli imovine i razvodu 22:13 Vip 1
HARIS NA METI OŠTRIH KRITIKA ZBOG PRIČA O MELINI! Ona je javno isprozivala Džinovića: Ja sam dala toliko, ti toliko, vrati mi ovo! 07:40 Vip 0
TA PRIČA NAS JE POVREDILA! Đanijeva supruga se obratila javnosti, obelodanila istinu o njenom vanbračnom sinu 16:14 Vip 0
SAZNALO SE SVE O VANBRAČNOM SINU ĐANIJEVE SLAĐE! Otkrivena prava istina: Nisam u kontaktu... 18:47 Vip 0
SLAVLJE U DOMU TRAJKOVIĆA! Đani snimio sina i snajku, pa se pohvalio unucima, svi na nogama! 22:26 Vip 0
TANKE USNE, CRNA KOSA... Đanijeva supruga neprepoznatljiva, ovako je izgledala pre svih operacija 23:00 Vip 0
SLAĐA PROGOVORILA O RAZVODU SINA Oglasila se za Alo! nakon navoda, njena reakcija će vas iznenaditi 12:44 Vip 0
SLAĐA MI JE REKLA DA MOGU DA UMREM! Otkriveno zašto je Đani hitno morao da se obrati lekaru 21:18 Vip 0
ĐANIJEVA SLAĐA MEŠA DRUGOM MUŠKARCU! Pojavile se šok fotke, ovakvu je nikada niste videli, čeka se folkerova reakcija 19:32 Vip 0
ĐANIJEVA SLAĐA NEPREPOZNATLJIVA! Isplivali njeni rani radovi, tanke usne, crna kosa, ni trunke botoksa, potpuno druga osoba! 22:15 Vip 0
SLAĐA UHVATILA ĐANIJA U PREVARI Supruga popularnog folkera se oglasila i ispričala sve detalje 18:06 Vip 0
KUKALI SU KAKO NEMAJU ZA PAŠTETU! Đani i Slađa uživaju u najskupljem hotelu u Dubaiju, noćenje košta 12.000 evra, a kadrovi su brutalni 13:07 Vip 1
3.000 € MI TREBA SAMO ZA RAČUNE! Slađa Trajković šokirala javnost izjavom o troškovima, cifra dostiže milion dinara! 08:47 Vip 0
SLAĐA PRIZNALA ZAŠTO JE ĐANIJU OTELA MIROFON I DALA PEJOVIĆU! Folkerova supruga otkrila šta se zapravo desilo na proslavi! 12:57 Vip 0
ĐANIJEVA ŽENA NUDI 500 EVRA PEJOVIĆU, A ON ODBIJA Snimak sa rođendana izazvao haos, otela suprugu mikrofon usred pesme 12:00 Vip 0
VANESA MEĐU PRVIMA STIGLA KOD ĐANIJA I SLAĐE Pevač sa suprugom dočekuje kolege: Ko god došao, dobro došao 20:08 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57