NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
UDARA GLAVOM O ZID, KRV LIJE NA SVE STRANE! Ovo je najmonstruoznija scena u rijalitiju ikada, od ovih kadrova podilazi jeza! 07:00 Vip 0
ALO! ISPRED FAKULTETA ANĐELE ŠPARAVALO! Zadrugarka nakon skandala okrenula novi list, upisala faks i našla dečka 15:21 Vip 0
''NE MOGU DA DOĐU I GLUME ZVEZDE'' Dejan opleo po Dušici i Milanu Miloševiću pa se dotakao Marka Đedovića: ''Pošalje mi nekad...'' 19:40 Vip 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
DEJAN DRAGOJEVIĆ U CENTRU GRADA PRONAŠAO OVO! Odmah se oglasio i pokazao sve javno! (VIDEO) 15:45 Vip 0
"NEĆU DA SRLJAM U TO..." Dejan Dragojević ne želi da se oženi, sve priznao javno, evo šta je razlog! (FOTO) 16:38 Vip 0
''BAČENA TI JE MAGIJA DA NEMAŠ DECU'' Dejan Dragojević prebledeo nakon tvrdnji naše pevačice vezana za njegovo potomstvo 11:25 Vip 0
DEJAN ĆE UVEK BITI MAMIN SIN! Davidu Dragojeviću je dosta svega, spomenuo brata i otkrio porodične tajne 15:30 Vip 0
''KOLIKO SAM SAMO PROPUSTIO'' Dejan Dragojević se nikad emotivnije nije obratio majci Biljani: ''Uvek sam znao da je ona u pravu'' 07:36 Vip 0
UDARA GLAVOM O ZID, KRV LIJE NA SVE STRANE! Ovo je najmonstruoznija scena u rijalitiju ikada, od ovih kadrova podilazi jeza! 06:30 Vip 0
DEJAN DRAGOJEVIĆ JEDVA ČEKA VOJSKU! Oglasio se i otkrio planove, jedan detalj svi komentarišu 13:45 Vip 1
DEJAN I NJEGOVA DEVOJKA ODABRALI IME ZA ĆERKU Dragojević van sebe od sreće, evo kako će im se zvati dete! 16:07 Vip 0
"BIĆEŠ ODLIČNA BAKA" Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! 14:23 Vip 1
"U HRVATSKOJ SI, SVRATI DA ME NAMAGARČIŠ" Hitno oglašavanje Filipa Cara, javno se obratio Kristijanu Goluboviću! 17:00 Vip 0
DEJAN DRAGOJEVIĆ PODELIO LEPE VESTI! Sve je u ružičastim tonovima, devojka mu priredila nesvakidašnje iznenađenje! 12:10 Vip 0
DEJAN DRAGOJEVIĆ DANAS SLAVI BAJRAM! Bivši zadrugar objavio fotografije iz Meke, a ovaj detalj svi su primetili! 17:45 Vip 1
DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKRIO KO JE PRVI UČESNIK RIJALITIJA "IMANJE" Saša Mirković se momentalno oglasio! 15:35 Vip 0
DEJANU DRAGOJEVIĆU HITNO UKAZANA POMOĆ Intrevenisali i vatrogasci, agonija trajala 40 minuta, evo šta se desilo 12:20 Vip 0
TI SI PAPUČAR, DALILI SI OPROSTIO PREVARU! Bilal Brajllović šokirao Dejana Dragojevića usred emisije, o njegovom potezu bruje svi! 17:03 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22