,,BILA SAM U ŠOKU" Mama otkrila da njen suprug ima tajnu kaznu za njihovo dete, nije mogla da veruje na šta je spreman 20:00
KO JE BIO OTAC ŽELJKA MITROVIĆA? Bio je u kazneno-popravnom domu, a ovo su detalji o njemu koje niko nije znao 15:15 Vip 0
"POLICIJA NAM JE POKUCALA NA VRATA KASNO POSLE PONOĆI" Ognjen Amidžić o najtežim trenucima u životu, prisetio se bolne situacije 06:45 Vip 0
NAPRAVIO SAM KLJUČNU GREŠKU NA VENČANJU SVOJE ĆERKE Taman smo krenuli ka oltaru, a onda sam shvatio šta sam zaboravio 20:33
NIKO NIJE ZNAO DA JE OVA GLUMICA ĆERKA POZNATOG PEVAČA U popularnoj seriji glumi prostitutku, svi je znate! 11:15 Vip 0
OTAC POZNATOG PEVAČA IZVRŠIO SAMOUBISTVO! On se oglasio skrhan bolom: "Moj tata...sanjao sag ga sinoć" 22:40 Vip 0
INFLUENSEROV TATA NIJE BIO SAMO SA KSENIJOM PAJČIN? Isplivala slika sa poznatom voditeljkom, pare joj vire iz dekoltea, šok! 14:27 Vip 0
DOBAR DAN, JA SAM VESNA, A VAŠ MUŽ JE MOJ TATA Vesna Đogani nikada nije upoznala oca, a maćeha je razorila jednom rečenicom 09:00 Vip 0
NEKA VODE SVOJ ŽIVOT DALJE OD MENE Darko Lazić o udaji i trudnoći svoje majke: Nedostaje mi tata, plačem kao nikada 08:00 Vip 0
KARLEUŠINA EMOTIVNA OBJAVA SVE BACILA U TRANS Pevačica iznenadila: Satima bih mogla da ga slušam... 15:49 Vip 0
TATU ANĐELA RANKOVIĆA ZNA CELA SRBIJA Zadrugar se odrekao njegovog prezimena: Poslednji put smo se videli kada je imao 17 godina 10:39 Vip 0
NJENE GRIMASE SU NASMEJALE MILIONE LJUDI Pogledajte kako je ćerkica reagovala kad je videla tatinu NOVU FRIZURU (VIDEO) 19:30 Razonoda 0
MINA NAUMOVIĆ PRVI PUT O SMRTI OCA Emotivno obraćanje Ognjenove supruge: Tata je plakao dok nije ponestalo suza 18:40 Vip 0
OTAC OGNJENA AMIDŽIĆA UBIJEN U HRVATSKOJ Voditelj sa 16 godina saznao za zverski zločin: Policajci su zakucali na naša vrata 07:00 Vip 1
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
OVDE NISU SAMO STUDENTI Beriša: Oni su očito dobili rok i finansijska sredstva, tu nema nikakve tajne, cilj je rušenje Srbije 21:48 Vesti 9
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 24. MART Bikovi, vreme je da se posvetite voljenoj osobi, Ribe, procvetaćete na poslu 19:40
BIO JE SUROVO ISKREN Selektor Austrije otkrio šta mu je Strahinja Pavlović rekao odmah posle meča 21:19