TERZA RASKRINKAO SOFIJU PRED SVIMA! Nije više mogao da krije, učesnici zanemeli, nastao opšti haos u Beloj kući! 13:22 Vip 0
OTKRIVAMO DA LI ĆE SE MILICA SUTRA SUOČITI SA TERZOM Priznala sve o suđenju, njemu neće biti dobro! 21:15 Vip 0
"JANJUŠE, ODRONU" Sramne reči bivšeg učesnika o preljubi u Eliti, sve vreme se smeje i izgovara ovo! 20:00 Vip 1
POTEZ TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ KIDA DUŠU Nakon javne preljube donela konačnu odluku, za ovo joj je trebalo puno snage! 14:00 Vip 0
OSTAVLJAM MILICU, NEKA ČUVA I PAZI BEBU Šok u Eliti, Terza ozvaničio vezu sa Sofijom, učesnici ga žestoko potkačili! 08:15 Vip 0
KAKO SE OSEĆAŠ KAD JE MAZI I LJUBI? Sramne reči Janjuša na račun Terzine prevare, Milici poručio: On je kralj! 10:45 Vip 1
"SAKRIĆU OD NJE SVE BAJKE U KOJE SAM JA VEROVALA"! Milica Veličković otkrila koje će ime dati svojoj naslednici 22:12 Vip 1
BIZARNA IZJAVA TRUDNE UČESNICE ELITE Progovorila o polu bebe, pa šokirala izjavom, voditelj zatečen! 14:40 Vip 0
TERZA SUROV PREMA MILICI, UCENJUJE JE I VREĐA! Preti da će obelodaniti sve o njenim sumnjivim vezama i eksplicitnim snimcima 15:46 Vip 0
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
GENERAL ARMAGEDON HTEO NUKLEARKOM DA SPRŽI UKRAJINU 2022. GODINE: Uznemirujuća istina iza strategije generala Surovikina 15:45 Vesti 0