CECA OTKRILA NEŠTO NAJPRIVATNIJE! Na pitanje o gubljenju nevinosti pevačica bez dlake na jeziku odgovorila ovo 19:40 Vip 0
BILO JE ZASTRAŠUJUĆE JER JE NJEN DEČKO UPAO U SOBU Glumac nevinost izgubio sa 13 godina, a sve trajalo 14 sekundi 19:57
OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, ovo niko nije očekivao! 20:10 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ JAVNO PRIZNALA KADA JE IZGUBILA NEVINOST! Otkrila i sa kim, publika u studiju zanemela, voditelj šokiran 22:20 Vip 0
NEVINOST SAM IZGUBILA NA VIDOVDAN Jovana Jeremić šokirala intimnim detaljima, otkrila koliko puta dnevno ima odnose 21:40 Vip 5
MLADINI RODITELJI SE UMEŠALI VIŠE NEGO ŠTO TREBA Mladić se oženio devojkom JER JE BILA NEVINA, pa prve bračne noći doživeo ŠOK 18:00 Razonoda 0
NAŠA MISICA IZGUBILA NEVINOST SA 40 GODINA STARIJIM Otkrila detalje intimnih odnosa: Stariji je od moje babe 20:50 Vip 0
"BIĆU SAMA DOK NE UPOZNAM MUŠKARCA KOJI ĆE ISPUNITI OVIH 10 USLOVA" Ispovest žene od 33 godine koja je i dalje NEVINA (VIDEO) 14:40 Razonoda 0
DESINGERICA PRIZNAO KADA JE IZGUBIO NEVINOST! Ovo se do sada niko nije usudio da izgovori, i to javno, voditelj u šoku! 22:26 Vip 0
SVI SE DIGLI NA NOGE ZBOG OVOG ZAHTEVA Devica putem OGLASA traži muškarca koji će joj ODUZETI NEVINOST 16:00 Razonoda 0
NAŠA PEVAČICA PRIČALA DA JE NEVINA, A ONDA... Voditelj nije mogao da veruje šta čuje, sve se desilo u programu uživo! 21:20 Vip 0
OTAC PRED NJOM RADIO GNUSNE STVARI SA SESTRAMA Žena napunila 40 godina, i još uvek je NEVINA 17:30 Razonoda 0
ROMANSA OSUĐENA NA PROPAST Devojka izgubila nevinost sa ocem svoje DRUGARICE, on sad pokušava da je se reši 12:20 Razonoda 0
POČELA PROVERA NEVINOSTI TINEJDŽERKI U BALKANSKOM REGIONU Ko će da pristane da mu ovako proveravaju dete? 10:15 Vesti 0
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA KADA JE IZGUBILA NEVINOST, PA SE JAVNO OBRATILA PRVOM DEČKU Odgovorom šokirala sve u studiju 18:51 Vip 0
ALO.RS IMAM 28 GODINA I JOŠ SAM NEVIN Fakultet, posao, usamljenost, tužna priča ovog momka izjeda mnoge, a mladost prođe 13:16 Žena 0
Alo/A.J. ŠOK DETALJI IZ ŽIVOTA VESNE ZMIJANAC Nevinost izgubila sa nastavnikom matematike, ljubavnik joj je bio ovaj moćnik, poznatog muža varala sa ovim kolegom i tu se spisak ne završava! 19:00 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
ŠTA JE RUSIJA ISPALILA NA UKRAJINU? Vojni stručnjak demantuje ukrajinske tvrdnje: "Nema smisla" 15:44 Vesti 0
HRVATI SE KRSTE I NE VERUJU Ovo je novi slogan Milanovića za predstojeće predsedničke izbore (FOTO) 15:32 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57