"OTIĆI ĆU AKO NASTAVIMO DA PRIČAMO O TOME" Pevačica napravila haos u emisiji, voditelju nije bilo dobro 13:55 Vip 0
"PITAJTE SUZANU ZAŠTO SE ESTRADA NIJE POJAVILA NA PARASTOSU" Mnogi izostali sa pomena Saši Popoviću, pevačica imala da kaže samo jedno! 07:40 Vip 0
"KADA SAM POZVALA BRENU PLAKALA JE IZ SVEG GLASA" Pevačica otkrila kako je saznala za smrt Popovića, neutešna nakon saznanja 10:30 Vip 0
PEVAČICA NA METI KRITIKA ZBOG SVOG IZGLEDA! Ne želi više da ćuti, svi je napadaju zbog botoksa: "Ljudi misle da sam se izdeformisala.." 18:50 Vip 0
"NEMAM REČI UTEHE, BOL ZA DETETOM..." Pevačica se rasula na komade zbog tragedije na Cetinju 17:00 Vip 0
NAVIKLA JE DA JOJ LJUDI POPUŠTAJU Folkerka otkrila detalje svađe sa Lepom Brenom, ovo niko nije očekivao! 15:45 Vip 0
SKANDAL U EMISIJI! Pevačica zapenila na voditelja: "Otići ću ako nastavimo da pričamo o tome!" 13:20 Vip 0
DOVELA UČITELJICU PRED INFARKT! Naša folkerka je u mladosti bila buntovnica: ''Za mene nije postojalo ''ne'' 22:02 Vip 0
NAŠA PEVAČICA IMA LUKSUZNU VILU OD POLA MILIONA EVRA Godinama pokušava da je proda, pojavio se novi problem 10:27 Vip 0
LJUDI MISLE DA SAM PUKLA Sanju Đorđević prozivali da joj se izdeformisalo lice, ona otkrila šta se desilo 10:00 Vip 0
OTKRIVENO ŠTA SE DESILO SA LICEM SANJE ĐORĐEVIĆ! Pojavila se izdeformisana, javnost ostala u šoku, istina je stravična! 16:51 Vip 0
"ŠTA SE DESILO SA SANJOM ĐORĐEVIĆ?" Pevačica otečena u licu, ljudi šokirani: "Unakazila se" 09:25 Vip 1
DOKTOR NAUKA, ESTRADA JE NE ZANIMA! Pevačica ne krije koliko je ponosna na svoju naslednicu, a svi se pitaju kako izgleda 11:50 Vip 0
DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA FOTOGRAFIJE? Danas je atraktivna plavuša, jedna je od najlepših na estradi, a ovako je izgledala na početku karijere 20:15 Vip 0
OTIŠLA JE ZBOG NJEGA OD KUĆE I RODILA MU ĆERKU! Ljubavni život Sanje Đorđević podseća na pravu bajku! 17:30 Vip 0
NEKA ME VARA AKO HOĆE, PUŠTAM GA Sanja Đorđević progovorila o mužu, pa otkrila sve o njihovom braku! 13:39 Vip 0
ONI IMAJU OZBILJNE POSLOVE Od magistara do doktora nauka, lekara i onih koji rade u Guglu, decu ovih poznatih ličnosti ne zanima javni život 16:30 Vip 0
Milica Veličković ŠOK POTEZ NAŠE PEVAČICE! Htela da proda kuću za više od pola miliona evra, evo zbog čega je morala da odustane 13:50 Vip 0
Alo/N.D. PEVAČICA SLOMLJENA OD BOLA! Sanja Đorđević uputila poruku koja cepa srca, pa se obratila majci devojčice koja je stradala u masakru 09:50 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
Uživo OPASNO SE ZAKUVALO NA FRONTU, MEDINSKI PRETI NUKLEARNIM RATOM Kijev traži hitne sankcije 06:55 Vesti 0
TROJE MALOLETNIKA POGINULO U POŽARU U kući pronađena tela, velika tragedija u selu Starobaltačevo 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 10. JUN Ovan dobija vetar u leđa, Raku dosta nesuglasica u vezi, Strelcu upala desni 05:00 Razonoda 0