„VOLIM KAD DOĐU, VOLIM I KAD ODU“ Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla 10:26
KAD SE RODIO, IMAO JE KOŽU KAO ŠAR PEJ Bio je toliko naboran da su se lekari zapanjili, evo kako izgleda 30 godina kasnije 15:51
PORODILA SE DVA PUTA U ROKU OD 22 DANA Mlada majka je prošla kroz agoniju, zbunila je čak i lekare 20:25
„PRIPREMAM SE ZA ONAJ SVET“ Teško bolesna glumica oseća da joj se bliži kraj, evo šta radi da bi to olakšala najdražoj osobi 15:18
„DANJU JE GLAVA PORODICE, A UVEČE...“ Sara je otkrila zašto njen tata kasnije večera, razlog kida dušu 20:27
KAO U ŠPANSKOJ SERIJI Žena dobila milion evra na grebalici i odmah ostavila partnera, a on je tuži za pola para! 12:31
„IMAM 31 GODINU I SAMO JOŠ GODINU DANA ŽIVOTA“ Imala je strah od pregleda, zbog čega je dugo trpela simptome bolesti 14:39
„DOKTOR MI JE REKAO DA BEBE VIŠE NEMA“ Bila je trudna s blizancima, a onda je jedan nestao u stomaku 14:27
RASPLAKAĆE VAS TE TUŽNE OKICE Napuštena kuca neće da izađe iz kola posle izleta, samo da čujete razlog! 08:37
„JEDNA DOJKA MI NIKADA NIJE PORASLA“ Primetila je da joj grudi ne rastu jednako, a lekari joj govorili da je sve u redu 20:13
OSTAVIO JE KAO U ONOM VICU „Milan me poljubio pre odlaska u prodavnicu i više se nije vratio, nestao je kao duh!“ 16:55
GLUMICA IZ POZNATE SERIJE IMA RAK „Mislila sam da su to simptomi menopauze, pa nisam išla kod lekara“ 13:45
"LJUDI ME ČUDNO GLEDAJU" Ima 23 godine, a izgleda kao da ide u prvi razred, zbog čega često sluša ružne komentare 20:20
"SRCE MI SE SLOMILO" Devojka kaže da je naučila važnu životnu lekciju, ispričala je svoje iskustvo i rasplakala ljude 21:20
NJENA SMRT JE I DALJE MISTERIJA Poznatu glumicu je suprug zlostavljao, pa naplaćivao ulaz na njenu sahranu da bi vratio dugove 17:21
IMA SPISAK ŽELJA Kada su ovoj devojci saopštili da ima neizlečivu bolest, napravila je listu stvari koje će uraditi, jedna kida srce 12:05
NIJE SE TOME NADALA Žena je skinula tapete u stanu i ispod njih videla poruku koja je sve rasplakala 19:06
„ŽELELA SAM TAJ PRSTEN“ Tinejdžerska ljubav je bila jaka, a posle 63 godine usledio je udarac sudbine 20:21
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1