„VOLIM KAD DOĐU, VOLIM I KAD ODU“ Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla 10:26
KAD SE RODIO, IMAO JE KOŽU KAO ŠAR PEJ Bio je toliko naboran da su se lekari zapanjili, evo kako izgleda 30 godina kasnije 15:51
PORODILA SE DVA PUTA U ROKU OD 22 DANA Mlada majka je prošla kroz agoniju, zbunila je čak i lekare 20:25
„PRIPREMAM SE ZA ONAJ SVET“ Teško bolesna glumica oseća da joj se bliži kraj, evo šta radi da bi to olakšala najdražoj osobi 15:18
„DANJU JE GLAVA PORODICE, A UVEČE...“ Sara je otkrila zašto njen tata kasnije večera, razlog kida dušu 20:27
KAO U ŠPANSKOJ SERIJI Žena dobila milion evra na grebalici i odmah ostavila partnera, a on je tuži za pola para! 12:31
„IMAM 31 GODINU I SAMO JOŠ GODINU DANA ŽIVOTA“ Imala je strah od pregleda, zbog čega je dugo trpela simptome bolesti 14:39
„DOKTOR MI JE REKAO DA BEBE VIŠE NEMA“ Bila je trudna s blizancima, a onda je jedan nestao u stomaku 14:27
RASPLAKAĆE VAS TE TUŽNE OKICE Napuštena kuca neće da izađe iz kola posle izleta, samo da čujete razlog! 08:37
„JEDNA DOJKA MI NIKADA NIJE PORASLA“ Primetila je da joj grudi ne rastu jednako, a lekari joj govorili da je sve u redu 20:13
OSTAVIO JE KAO U ONOM VICU „Milan me poljubio pre odlaska u prodavnicu i više se nije vratio, nestao je kao duh!“ 16:55
GLUMICA IZ POZNATE SERIJE IMA RAK „Mislila sam da su to simptomi menopauze, pa nisam išla kod lekara“ 13:45
"LJUDI ME ČUDNO GLEDAJU" Ima 23 godine, a izgleda kao da ide u prvi razred, zbog čega često sluša ružne komentare 20:20
"SRCE MI SE SLOMILO" Devojka kaže da je naučila važnu životnu lekciju, ispričala je svoje iskustvo i rasplakala ljude 21:20
NJENA SMRT JE I DALJE MISTERIJA Poznatu glumicu je suprug zlostavljao, pa naplaćivao ulaz na njenu sahranu da bi vratio dugove 17:21
IMA SPISAK ŽELJA Kada su ovoj devojci saopštili da ima neizlečivu bolest, napravila je listu stvari koje će uraditi, jedna kida srce 12:05
NIJE SE TOME NADALA Žena je skinula tapete u stanu i ispod njih videla poruku koja je sve rasplakala 19:06
„ŽELELA SAM TAJ PRSTEN“ Tinejdžerska ljubav je bila jaka, a posle 63 godine usledio je udarac sudbine 20:21
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
IZBACILA SAM OBA SINA IZ KUĆE I TO SUDSKIM PUTEM Marija (75) otvoreno o tome zašto više ne želi da živi sa decom 11:39