NAJUČESTALIJI I NAJOPASNIJI KARCINOM Neophodna prevencija oboljevanja od raka jetre su ovi pregledi 10:48
MOŽETE BOLOVATI GODINAMA, A DA NISTE SVESNI Bolest ima potencijal da potpuno uništi jetru, ali oporavak je moguć u ovom slučaju 19:00
DOKTOR UPOZORAVA Ako imate neki od ovih simptoma, odmah idite kod lekara, ugrožen je važan organ! 13:05
OPAKA INFEKCIJA KOJA NEMA SIMPTOME MOŽE DOVESTI DO FATALNIH POSLEDICA Veliki rizik su mesta koja žene često posećuju 12:21
NAUČNICI OTKRIVAJU Žene koje u menopauzi pate od talasa vrućine imaju veći rizik da razviju ovu bolest 17:30
NEKAD SMO JE BRALI PO LIVADAMA Skupa i retka namirnica pospešuje rad jetre i creva, evo kako se sprema 08:36
NISAM MOGLA DA DONIRAM JETRU DEČKU Mislila je da ga neće spasiti, a onda se desio neočekivan preokret koji im je doneo 3 iznenađenja! 17:30
Ukoliko se ne leči, može da dovede do ciroze: Doktor otkriva kako da znate da li imate masnu jetru i kada je uznapredovala bolest 13:20
SOK KOJI SVI PIJEMO UNIŠTIO JOJ JE JETRU Lekari su mislili da je teška alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula" 12:35
Naj žena SOK KOJI SVI PIJEMO UNIŠTIO JOJ JE JETRU Lekari su mislili da je teška alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula" 11:04
V. V. OPREZNO GA PIJTE! Stručnjaci su utvrdili da je zeleni čaj veoma štetan za jedan važan organ 08:00 Žena 0
S.Ćorić MOGU UTICATI NA RAZVOJ RAKA Jesti ovu vrstu ribe je isto što i piti zagađenu vodu mesec dana 16:15 Žena 0
S.Ćorić NEVEROVATNA BILJKA Pomaže jetri, izbacivanju toksina i sprečava probleme sa srcem 17:19 Žena 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31