SLAVLJE KOD LAZIĆA POVODOM ROĐENJA ĆERKE! Majka Branka se pojavila sa dečkom, pevač van sebe od sreće! 19:00 Vip 0
OVAKO IZGLEDA TEK ROĐENA ĆERKA DARKA LAZIĆA! Njegova majka za Alo! otkrila sve detalje, progovorila i o slavlju! 19:53 Vip 0
MAJKA DARKA LAZIĆA VAN SEBE! Oglasila se Branka nakon što je dobila unuku, ne može da sakrije sreću! 18:00 Vip 0
DARKOVA MAJKA OTKRILA SVE O ULASKU U ELITU Branka za Alo! žestoko potkačila suparnicu, haos tek sledi 11:40 Vip 0
NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je usnimljena pre 12 godina, mnogi ne veruju da je ovako izgledala 18:00 Vip 0
NEKA VODE SVOJ ŽIVOT DALJE OD MENE Darko Lazić o udaji i trudnoći svoje majke: Nedostaje mi tata, plačem kao nikada 08:00 Vip 0
TVRDI DA SU JOŠ UVEK U BRAKU Oglasila se majka Darka Lazića, evo šta je poručila suparnici 20:45 Vip 0
DRAGAN OSTAVIO TRUDNU BRANKU LAZIĆ Oglasila se njegova žena: Pomirili smo se, neka nas ostavi na miru 15:05 Vip 0
OGLASIO SE VERENIK BRANKE LAZIĆ Nakon vesti o trudnoći usledio novi skandal: Bio sam na moru sa ženom 15:55 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKO MAJKA DARKA LAZIĆA IMA GODINA Javnost je u šoku zbog njene trudnoće, a mnogi su mislili da je starija! 11:05 Vip 1
TRUDNA MAJKA DARKA LAZIĆA?! Njen dečko je još uvek u braku, oglasila se njegova supruga i otkrila skandalozne detalje! 09:05 Vip 0
ON NE MOŽE DA MI NAPRAVI PROBLEM, DVA PUTA SAM MU BIO U KUĆI Dečko majke Darka Lazića progovorio o tuči sa pevačem 09:20 Vip 0
BRANKA SE POSLE TAJNOG VENČANJA VRATILA U BRESTAČ Odmah se uputila na jedno mesto, a evo kako je prošao razgovor sa Darkom 15:10 Vip 0
"BOLI ME K****, NEKA SE VENČAVAJU" Darko Lazić besan kao ris zbog udaje majke, izustio samo ovo! 13:08 Vip 1
CEO BRESTAČ PRIČA O TAJNOJ UDAJI DARKOVE MAJKE! Komšije Lazića ogorčene, sve rekli javno: "Svekrva joj ne izlazi iz kuće!" 16:18 Vip 1
OTKRIVENO KOLIKO MAJKA DARKA LAZIĆA ZAPRAVO IMA GODINA! Ljudi su u šoku, ovo niko nije očekivao! 15:45 Vip 0
BABA NE DOZVOLJAVA DARKOVOJ MAJCI DA DOVEDE MUŽA U KUĆU! Lazić zbog nje krije da se Branka udala, haos u porodici se nastavlja! 21:09 Vip 0
REKLAMIRA SE PREKO NJE, BESAN SAM ZBOG SVEGA ŠTO RADI! Darko Lazić nastavlja da urniše dečka svoje majke, haos neviđenih razmera! 22:02 Vip 0
NASTAVLJA SE DRAMA U PORODICI LAZIĆ Branka za Alo! o tajnom venčanju u Austriji, otkrila pravu istinu 14:57 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04