"ANĐELA JE ĆERKA MOG BRATA, NIJE MI DOBRO, LOŠE SMO..." Naša pevačica u suzama, van sebe od bola: "Imala je samo 20 godina" 14:10 Vip 0
U NOVOM SADU POGINULA I ROĐAKA NAŠE PEVAČICE! Natalija Trik FX slomljena: "Anđele, pošla si na rođendan, a ostala ispod ruševina" 13:16 Vip 0
"POSLE SVEGA ŠTO SAM ČITAO, NE DOLAZI U OBZIR" Našoj pevačici suprug brani da ide na estetske korekcije! 21:29 Vip 0
"NE DAJ BOŽE DA IZGLEDAM KAO TI" Naša pevačica na meti žestokih osuda: Ne znam kako zamišljate ženu od 53. godine, šta je sa vama? 12:55 Vip 0
OMATORELA, BAŠ RUŽNA, UŽAS Pevačica na meti osuda jer ne posećuje estetskog hirurga! Odmah se oglasila 10:15 Vip 0
ZADRUGARI GODINAMA KRILI OVU TAJNU! Sada javno otkrili šta im je Jelena Karleuša pozajmila 20:50 Vip 0
Nina Denda BILI SU PRED RAZVODOM Natalija i Sani otkrili kako je nastao njihov najveći hit, o ovome su decenijama ćutali 21:15 Vip 0
Ermin Biberović NATALIJA I SANI BILI U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Pevačica objavila jeziv trenutak, a onda priznala da je pretrnula od straha! (FOTO) 21:30 Vip 0
24sedam/Alo/B.S. ŽESTOKO SU SE POSVAĐALI OKO PESME Natalija i Sani Trik FX otkrivaju kako je nastala numera "Hitna pomoć" 11:50 Vip 0
24Sedam/Alo/Đ.M. PREVARILA MUŽA, PRODAJEM SE ZA NOVAC Poznata pevačica šokirala izjavom o svom privatnom životu 17:41 Vip 0
Republika/Alo/N.S. PEVALI SMO ZA ŠEĆER I BRAŠNO Natalija i Sani Trik FX progovorili o karijeri i najvećoj krizi 11:35 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. NAKON DARE I ONI! Izrael za Evroviziju iskopirao pesmu Natalije i Sanija Trik Fx, a sada se oglasili denseri pa imali da poruče samo jedno! 11:20 Vip 0
Grand/Alo/I.G. DOBIO PODRŠKU RODITELJA! Sin poznatog estradnog para ulazi u rijaliti, mama i tata planiraju da mu se pridruže! 14:21 Vip 0
Alo/I.G. SVE JE OTIŠLO DOĐAVOLA! Sani bez dlake na jeziku potkačio Dalilu, pa prokomentarisao njen brak sa Dejanom! 09:52 Vip 0
Alo/Đ.M. UŠLI SU KAO BRAČNI PAR, A IZAŠLI SA TRAUMAMA! Sani i Natalija konačno otvorili dušu o paklu kroz koji su prošli nakon rijalitija i sa čime su se sve susretali! 11:45 Vip 0
Alo/Đ.M. NIJE KRENUO STOPAMA SVOJIH RODITELJA! Ovo je sin Natalije i Sanija, ne voli da se eksponira i najbolji je frajer među decom poznatih (FOTO) 14:01 Vip 0
GrandOnline/Alo/D.S. SANI I NATALIJA OTVARAJU SAJT ZA ODRASLE, FANOVI U ŠOKU?! Smatraju da golotinja može da se unovči više od pevanja! 20:16 Vip 0
Alo.rs/M.A. ŠOK! Pevačicin muž uleteo motorom u studio dok je ona gostovala, nije mogla da veruje šta je snašlo (FOTO) 09:50 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
SNAŽAN ANTICIKLON DONOSI MRAZ I MAGLU! Neće se videti "prst pred okom" - drastično pada temperatura, EVO I ZA KOLIKO! 13:22 Vesti 0
USIJAO SE TELEFON HITNE POMOĆI Svi se žale na ovu tegobu, a sutra će ova stvar najviše da nas muči 13:20 Vesti 0
JEDAN PREDMET U KUHINJI NIKO NE PERE, A PUN JE BAKTERIJA Preko njega se može dobiti salmonela, a ovo su simptomi 12:17