Natalija trik fx
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevačica Natalija Trik FX odlučila je da, za razliku od mnogih koleginica, ostane verna prirodnom izgledu i izbegne estetske korekcije.

Zbog toga je postala meta kritika korisnika Tiktoka.

Na ovoj platformi, Natalija često objavljuje snimke na kojima se pojavljuje bez šminke, što je izazvalo negativne komentare o njenom izgledu u šestoj deceniji života.

Pevačica se u videu obratila kritičarima i dodala da je zadovoljna svojim izgledom u 53. godini.

- Ljudi, ja ne znam šta je sa vama. Ja ne znam kako vi mislite da treba da izgleda žena u 53. godini. Prvo nismo svi isti, ne vodimo svi isti život. Ja na primer vodim noćni život, jer radim noću. Logično je da imam malo podočnjaka, ali to nije ništa strašno. Prirodne obrve, plave oči, nos je trebalo da bude malo manji, usta prirodna. Kosa zdrava, prirodna... Ja ne znam kako vi zamišljate ženu od 53 godine - napućenu, namunjenu? Brate, ne znam... Kažu: "Ne daj Bože da izgledam kao ti", ma daj bože da izgledaš kao ja - rekla je Natalija Trik FX.

 

 

Pevačica na meti osuda jer ne posećuje estetskog hirurga!

Natalija Trik Fx na društvenim mrežama se našla na meti osuda zbog svog fizičkog izgleda.

Naime, pevačica je objavila video-snimak na svom Instagram profilu na kom je pokazala kako ima izrastak, odnosno sede vlasi.

Nakon toga se našla sa suprugom Sanijem koji joj nije dao novac da ide kod frizera.

Komentari su ubrzo krenuli da se nižu, a ona je odlučila da se oglasi povodom velikog broja negativnih reakcija.

"Pod hitno ići kod estetskog hirurga", "Omatorela, baš ružna, užas", "Frizura je lepa, ali ti si neprepoznatljiva...", neki su od komentara korisnika.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading