POZNATA PEVAČICA SA 47 GODINA IZGLEDA KAO AVION! Večera picu, a vitku liniju ima zahvaljujući ovome 15:50
PRINCEZA BEATRIS U ČIPKANOJ HALJINI, SIJENA MILER DEMONSTRIRALA STIL, ALI ONA JE ZAPALILA TRIBINE... Ceo Vimbldon gledao u pevačicu — komentari se nižu 19:59
SLAVNA PEVAČICA U PETOJ DECENIJI IZGLEDA KAO BOGINJA Svi joj zavide, a ona se kune u ovaj jeftin proizvod 15:45
PRODAVALA JE SVOJU KRV DA BI KUPILA HRANU Danas je milionerka, nosi titulu najlepše na svetu, a svaki muškarac s kojim je bila je ostavio 11:16
OVA ŽENA JE SAVRŠENSTVO Nikol Šerzinger prošetala Londonom u uskoj, zlatnoj haljini i prava je bomba! 17:41
NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA SLAVNE PEVAČICE Nova boja kose Nikol Šerzinger stoji joj zapanjujuće dobro, lepša je nego ikad 15:18
NIKOL ŠERZINGER GRMI KAKO IZGLEDA Iako je u petoj deceniji ima telo boginje, a Instagram se usijao od komentara 16:21
ONA NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM Nikol Šerzinger izgrmela u haljini boje kože koja je istakla njenu zanosnu figuru 21:58
PRODAVALA JE SVOJU KRV DA BI KUPILA HRANU Danas je milionerka, nosi titulu najlepše na svetu, a svaki muškarac s kojim je bila je ostavio 14:17
"MAUI GORI, A TI SE SLIKAVAŠ POLUGOLA" Nikol Šerzinger na meti kritika zbog objave na Instagramu 12:54
Naj žena NIKOL ŠERZINGER ZAPALILA MIKONOS Šareni bikini savršeno je istakao njeno izvajano telo, ona je dokaz da godine ne znače ništa 10:19
Naj žena NE KAŽE SE BEZ RAZLOGA TREĆA SREĆA Udaje se Nikol Šerzinger, slavni sportista joj stavio prsten na ruku 12:24
Naj žena PRODAVALA JE SVOJU KRV DA BI KUPILA HRANU Danas je milionerka, nosi titulu najlepše na svetu, a svaki muškarac s kojim je bila je ostavio 20:40
Alo! FATALNA ZAVODNICA Amerikanka slomila srce Hamiltonu i Dimitrovu, a sada je pronašla i novu "žrtvu" (FOTO) 08:15 Sport 0
Alo/A.M. BIVŠI RAZBISTA ZAPROSIO PEVAČICU Nikol Šerzinger i Tom Evans staju na ludi kamen 22:15 Vip 0
Alo/N.K. EKSKLUZIVNO Nikol Šerzinger proslavlja rođendan na Mikonosu i blista u zlatnoj haljini (VIDEO) 22:30 Vip 0
Alo/A.J. TRANSFORMACIJA KOJA ĆE VAS SVE ŠOKIRATI! Pevačica više uopšte ne izgleda ovako! (FOTO) 23:30 Vip 0
Alo/J.J. DA LI JE OVO NAJVATRENIJA CRNKA IKAD?! Nove fotke dokaz da ova pevačica ne stari, neverovatno! 23:30 Vip 0
Alo/J.M. LEPA, A UVEK OSTAVLJENA! Nikol Šerzinger važi za jednu od najse*sepilnijih žena, ali njen ljubavni život je bio niz neuspeha! 23:59 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50