SKANDAL NA PINKU Voditeljkin bivši muž se uključio u programu uživo, ona pobesnela, pa javno otkrila privatne detalje! 15:05 Vip 0
VODITELJKA PINKA ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Usred emisije obelodanila sve: "Mislim da me je muž varao" 12:47 Vip 0
VODITELJKE SE ZACENILE OD SMEHA! O ovom lapsusu uživo u programu i dalje bruje svi, nisu mogle da vode emisiju 14:50 Vip 0
BIVŠI MUŽ VODITELJKE PINKA ŠOKIRAO SVE! Uključio se u program uživo, ona nije znala šta ju je snašlo! 21:37 Vip 0
ŠOK SCENA U EMISIJI UŽIVO Voditeljkin bivši muž se uključio u program, a ono što je rekao o njoj je sve iznenadilo 22:00 Vip 0
POPRAVILA SAM SVE ŠTO SAM MOGLA! Isplivala fotka naše voditeljke iz prošlosti, izgleda neprepoznatljivo! 08:48 Vip 0
NE VERUJEM MUŠKARCIMA, MISLIM DA ME JE VARAO! Bojana Lazić izazvala muk u studiju nakon priznanja o razvodu 13:40 Vip 0
RAZVOD MI JE TRAUMA Bojana Lazić otvorila dušu o braku, ne krije koliko joj je bilo teško 16:33 Vip 0
BIVŠI MUŽ BOJANE LAZIĆ JE POZNATI GLUMAC Voditeljka posle razvoda zadržala njegovo prezime, imaju sina, a evo u kakvim su odnosima 10:25 Vip 0
VODITELJKA U ŠOKANTNOM STAJLINGU Svi su gledali samo u nju, zbog bujnog poprsja mnogima "ispale oči" 08:30 Vip 0
POPRAVILA SAM SVE ŠTO SAM MOGLA Isplivala fotka naše voditeljke iz prošlosti, izgleda neprepoznatljivo 09:11 Vip 0
VODITELJKA PINKA BILA ŽRTVA PSIHIČKE TORTURE Lepa plavuša otvorila dušu, do detalja opisala nasilje koje je prošla 08:33 Vip 0
VODITELJKA PINKA OTVORILA VRATA SVOG NOVOG STANA Suvi luksuz sa svih strana, mermer i zlato, nije štedela 16:53 Vip 2
ŠOK TRANSFER NA PINKU Otkriveno ko dolazi na mesto Sanje Kužet, ovo uopšte niste očekivali! 14:31 Vip 1
Amina Jusović TVRDI DA NIJE IMALA ESTETSKE KOREKCIJE Isplivale fotografije iz prošlosti Bojane Lazić, ovako je voditeljka nekada izgledala! (FOTO) 07:20 Vip 0
Alo/E.B. VRELI KADROVI VODITELJKE PINKA Gigantski atributi samo što ne iskoče iz minijaturnog kupaćeg, opružila se i napravila nikad bezobraznije poze! (FOTO) 13:30 Vip 0
Alo/J.L/Đ.M. POZNATA VODITELJKA NA VENČANJU VANJE MIJATOVIĆ Blista u glamuroznoj haljini, a njenu figuru svi komentarišu (VIDEO) 19:48 Vip 0
Pink/Alo/J.M. ŠOK U TOKU EMISIJE! Voditeljka Bojana Lazić je u suzama napustila studio zbog saznanja o smrti bliskog prijatelja! 17:40 Vip 0
Espreso/Alo/K.G. PROŠLA RIGOROZNU KONTROLU I ZAVRŠILA U NJEGOVOM ŠATORU! Poznata voditeljka otkrila detalje upoznavanja sa Gadafijem! 17:54 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0