"KAKVA NEKULTURA" Voditeljka Pinka van sebe, hitno se oglasila i objavila šta joj je jedan muškarac uradio! 17:20 Vip 0
"IMA UŽASNO LOŠU ENERGIJU I POSLOVNU SARADNJU" Bojana Lazić udarila na pevačicu, nakon ovoga je nikada više nije pozvala u emisiju 16:50 Vip 0
"LJUBAV NIJE DOVOLJNA, OTIŠLA SAM KADA SAM NAJVIŠE VOLELA" Voditeljka se razvela od glumca, pa ogolila dušu! 11:45 Vip 0
SKANDAL NA PINKU Voditeljkin bivši muž se uključio u program, ona pobesnela, pa javno otkrila privatne detalje! 08:55 Vip 0
SKANDAL NA PINKU Voditeljkin bivši muž se uključio u programu uživo, ona pobesnela, pa javno otkrila privatne detalje! 15:05 Vip 0
VODITELJKA PINKA ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Usred emisije obelodanila sve: "Mislim da me je muž varao" 12:47 Vip 0
VODITELJKE SE ZACENILE OD SMEHA! O ovom lapsusu uživo u programu i dalje bruje svi, nisu mogle da vode emisiju 14:50 Vip 0
BIVŠI MUŽ VODITELJKE PINKA ŠOKIRAO SVE! Uključio se u program uživo, ona nije znala šta ju je snašlo! 21:37 Vip 0
ŠOK SCENA U EMISIJI UŽIVO Voditeljkin bivši muž se uključio u program, a ono što je rekao o njoj je sve iznenadilo 22:00 Vip 0
POPRAVILA SAM SVE ŠTO SAM MOGLA! Isplivala fotka naše voditeljke iz prošlosti, izgleda neprepoznatljivo! 08:48 Vip 0
NE VERUJEM MUŠKARCIMA, MISLIM DA ME JE VARAO! Bojana Lazić izazvala muk u studiju nakon priznanja o razvodu 13:40 Vip 0
RAZVOD MI JE TRAUMA Bojana Lazić otvorila dušu o braku, ne krije koliko joj je bilo teško 16:33 Vip 0
BIVŠI MUŽ BOJANE LAZIĆ JE POZNATI GLUMAC Voditeljka posle razvoda zadržala njegovo prezime, imaju sina, a evo u kakvim su odnosima 10:25 Vip 0
VODITELJKA U ŠOKANTNOM STAJLINGU Svi su gledali samo u nju, zbog bujnog poprsja mnogima "ispale oči" 08:30 Vip 0
POPRAVILA SAM SVE ŠTO SAM MOGLA Isplivala fotka naše voditeljke iz prošlosti, izgleda neprepoznatljivo 09:11 Vip 0
VODITELJKA PINKA BILA ŽRTVA PSIHIČKE TORTURE Lepa plavuša otvorila dušu, do detalja opisala nasilje koje je prošla 08:33 Vip 0
VODITELJKA PINKA OTVORILA VRATA SVOG NOVOG STANA Suvi luksuz sa svih strana, mermer i zlato, nije štedela 16:53 Vip 2
ŠOK TRANSFER NA PINKU Otkriveno ko dolazi na mesto Sanje Kužet, ovo uopšte niste očekivali! 14:31 Vip 1
Amina Jusović TVRDI DA NIJE IMALA ESTETSKE KOREKCIJE Isplivale fotografije iz prošlosti Bojane Lazić, ovako je voditeljka nekada izgledala! (FOTO) 07:20 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
ZA NJIH JE DRUGA POLOVINA FEBRUARA PRAVI HAOS! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu 15:42
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08