BAŠ NA 21. ROĐENDAN JU JE NEŠTO STEGLO U GRUDIMA I HITNO JE HOSPITALIZOVANA Mislila da ima srčani udar, ali ono što su lekari otkrili šokiralo je sve 22:00
MAHOM BOLUJU OD RAKA PLUĆA, A NISU PUŠAČI Ova grupa ljudi je posebno osetljiva na uticaj opasne bolesti, lekari objasnili zašto 14:50
ŠTA SE DEŠAVA VAŠIM PLUĆIMA KADA PRESTANETE DA PUŠITE Kašalj se može pojačati, a disanje... 16:00 Razonoda 0
POZNATI GASTROENTEROLOG OTKRIVA Ren bolje od lekova čisti pluća i bronhije, a evo kako ga treba uzimati 16:26
MAJKA DOVELA BEBU NA PREGLED, KAD SU VIDELI ŠTA JOJ JE U PLUĆIMA ZANEMELI SU! Šok u beogradskoj bolnici!(VIDEO) 08:36 Vesti 0
ODOBREN REVOLUCIONARNI TEST ZA VODEĆU ZARAZNU BOLEST Izaziva preko milion smrtnih slučajeva godišnje 12:18
RESPIRATORNE IINFEKCIJE MOGU BITI SMRTONOSNE Upala pluća najviše pogađa starije i hronične bolesnike, lekari preporučuju vakcinaciju 13:08
OVO NE UZIMAJTE AKO IMATE PROBLEME S PLUĆIMA Dva dodatka ishrani mogu znatno pogoršati stanje, pušači posebno na udaru 11:48
URADITE TEST OD 6 MINUTA Može da otkrije stanje vaših pluća i srca, ali treba obratiti pažnju na ove faktore 11:02
SIMPTOMI OPAKE BOLESTI NA KOJU SU MNOGI ZABORAVILI: Srpski pulmolog otkriva - i dalje tiho vreba, evo na šta da obratite posebnu pažnju 21:20 Vesti 0
PLUĆA MI KOLABIRAJU JEDNOM MESEČNO Neobično stanje joj od života pravi pakao, a za sve je kriva jedna prirodna stvar 17:30
NEVIDLJIVA PRETNJA PO PLUĆA Naučnici su pronašli zabrinjavajući materijal u ljudskom telu 17:25 Razonoda 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
PROSLAVILA JE 107. ROĐENDAN I DALJE JE BISTROG UMA Od dece za poklon svake godine traži ove 3 jednostavne namirnice 15:47