DOBAR ODZIV NA PREVENTIVU Kroz skrining na rano otkrivanje raka pluća prošlo više od 2.200 građana u riziku 13:59
BAŠ NA 21. ROĐENDAN JU JE NEŠTO STEGLO U GRUDIMA I HITNO JE HOSPITALIZOVANA Mislila da ima srčani udar, ali ono što su lekari otkrili šokiralo je sve 22:00
MAHOM BOLUJU OD RAKA PLUĆA, A NISU PUŠAČI Ova grupa ljudi je posebno osetljiva na uticaj opasne bolesti, lekari objasnili zašto 14:50
ŠTA SE DEŠAVA VAŠIM PLUĆIMA KADA PRESTANETE DA PUŠITE Kašalj se može pojačati, a disanje... 16:00 Razonoda 0
POZNATI GASTROENTEROLOG OTKRIVA Ren bolje od lekova čisti pluća i bronhije, a evo kako ga treba uzimati 16:26
MAJKA DOVELA BEBU NA PREGLED, KAD SU VIDELI ŠTA JOJ JE U PLUĆIMA ZANEMELI SU! Šok u beogradskoj bolnici!(VIDEO) 08:36 Vesti 0
ODOBREN REVOLUCIONARNI TEST ZA VODEĆU ZARAZNU BOLEST Izaziva preko milion smrtnih slučajeva godišnje 12:18
RESPIRATORNE IINFEKCIJE MOGU BITI SMRTONOSNE Upala pluća najviše pogađa starije i hronične bolesnike, lekari preporučuju vakcinaciju 13:08
OVO NE UZIMAJTE AKO IMATE PROBLEME S PLUĆIMA Dva dodatka ishrani mogu znatno pogoršati stanje, pušači posebno na udaru 11:48
URADITE TEST OD 6 MINUTA Može da otkrije stanje vaših pluća i srca, ali treba obratiti pažnju na ove faktore 11:02
SIMPTOMI OPAKE BOLESTI NA KOJU SU MNOGI ZABORAVILI: Srpski pulmolog otkriva - i dalje tiho vreba, evo na šta da obratite posebnu pažnju 21:20 Vesti 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
TRAMPOV "AVION SUDNJEG DANA" SLETEO BLIZU VAŠINGTONA Strah raste, sprema se udar na Iran?! 09:38 Vesti 0
NAJŠARMANTNIJI FRAJERI SE RAĐAJU U OVA 2 ASTRO ZNAKA Nijedna žena nije imuna na njih, pravi su alfa mužjaci 09:03