POSTALE SU NAJPOŽELJNIJI MODEL OBUĆE ZA PROLEĆE 2025. GODINE Žene u Srbiji poludele za njima, lagane su, udobne, a idu uz sve 13:03
OVE PATIKE SU NAJUDOBNIJE Dopuštaju nogama da dišu tokom čitavog dana, a najbolje od svega je što se kombinuju uz bukvalno sve 19:00
PATIKE ZA SVE PRILIKE Odlične za trening ali i za šetnju, toliko su udobne da ćete imati osećaj da gazite po pamuku 17:30
PATIKE ĆE BITI KAO NOVE Operite ih lako u veš mašini uz ove proverene savete, a evo i kako da ih pravilno osušite 13:40
PA, PA BELE — OVE BOJE IH POTPUNO POTUKLE 5 nijansi patika koje će dominirati na proleće 2025. godine, žene već kupuju po 2, 3 para 13:02
NE KUPUJTE OVE PATIKE Jedan pokret u njima može da izazove povrede, stručnjaci izdali važno upozorenje 16:30
ZATVARAJU SE POZNATE SPORTSKE RADNJE U SRBIJI Menjaju politiku poslovanja, velike promene za sve ljubitelje ove opreme 17:05
NIKADA U VEŠ MAŠINU Postoji samo jedan način da očistite patike od prevrnute kože, nećete potrošiti ni kap vode 15:40
KAKO DA UKLONITE USTAJALI MIRIS IZ OBUĆE? 8 trikova koji neutrališu smrad iz patika, ništa se neće osećati 18:40
Kupila je patike onlajn, a sada hoće da ih vrati: Povrat je moguć, ali pazite na ova dva uslova! 18:00 BIZ 0
PATIKE SA ŠTIKLOM USIJALE MREŽE Riz Viterspun pokazala svoj omiljen par bizarne obuće, ovo ludilo još niste videli! 16:33
IZVLAČI SAV NEPRIJATAN MIRIS, NI TRUNKU SE NEĆE OSEĆATI Stavite ovu namirnicu u patike, uništava smrad preko noći 21:17
ALEKSANDRA OSTALA U ŠOKU KAD JE DOBILA PAKET SA TEMU-A! Evo šta se dešava sa patikama naručenim preko popularne kineske aplikacije! 15:30 Vesti 0
AMA BAŠ SVI ĆE SE OKRETATI ZA VAMA, KAO DA NOSITE NAJPRIVLAČNIJI PARFEM Kada ovako ukrasite vaše cipele, sva svetla reflektora biće okrenuta ka vama 22:02
PORED PATIKA, MOŽETE I CIPELE PRATI U MAŠINI ZA VEŠ Jedan korak ne smete propustiti da ih ne biste uništili 20:21
PATIKE ZOI KRAVIC ZAPALILE INTERNET Omiljene su među poznatim ličnostima i stoje fantastično, kao stvorene za jesenje autfite 12:49
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
OVO JE ZA DUGU ROBIJU! Pogledajte kako je Karlik Džons unakazio čoveka! (UZNEMIRUJUĆE) 15:48 Hronika 0
OPASNOST U VAŠOJ KUHINJI Crno posuđe može izazvati hormonske poremećaje – Stručnjaci upozoravaju na ozbiljne posledice 15:41
NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA Dva puta pobedio rak i alkoholizam, pao na doping destu, a sada je uveo Inter u finale Lige šampiona 12:02