ŠOK U PROGRAMU! Voditeljka RTS ovo stvarno nije očekivala, zbog komentara ostala zatečena! 07:00 Vip 0
VODITELJKA RTS OVO STVARNO NIJE OČEKIVALA! Zbog komentara takmičara ostala zatečena, šok u programu! 14:55 Vip 0
VODITELJKA RTS NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Otkrila detalje vršnjačkog nasilja koje je pretrpeo njen sin 17:12 Vip 0
"VEĆ GA JE UDARIO PALICOM" Voditeljka RTS progovorila o nasilju koje je pretrpelo njeno dete: Uznemiravali su i moju majku.... 12:00 Vip 0
HEMATOMI NA GLAVI I BOL U VRATU Voditeljka RTS-a progovorila o jezivom nasilju: Počinioci su... 13:15 Vip 0
HAOS U SLAGALICI Takmičar spomenuo 8 godina starijeg dečka voditeljke, ona momentalno odreagovala 06:30 Vip 0
POZNATE VODITELJKE POVEZUJE JEDNA STVAR Imaju mnogo toga zajedničkog, a evo koju strast dele 14:38 Vip 0
IZAŠLA SAM SA TROJE DECE IZ STANA! Voditeljka progovorila o teškom životnom periodu, ovo je prethodilo njenom razvodu! 06:00 Vip 0
OVAKO IZGLEDA IMANJE ZBOG KOG JE VODITELJKA PLAKALA Htela da proda očevinu u emisiji, pa prekinula snimanje 13:01 Vip 0
MARIJA VELJKOVIĆ ZAPLAKALA U EMISIJI Voditeljka želela da proda dom u kom je odrasla, pa prekinula snimanje u suzama 10:56 Vip 0
VODITELJKA U EMISIJI GRCALA U SUZAMA Ovako izgleda kuća u kojoj je odrasla, "ja neću biti ta koja će se odreći..." 08:46 Razonoda 0
VODITELJKA RTS-a MOMENTALNO REAGOVALA! Takmičar joj pomenuo osam godina starijeg dečka, hit scena u Slagalici 20:12 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE PLAČE OD SREĆE Marija Veljković saznala pol bebe, ne može da suzdrži emocije 18:45 Vip 1
IZAŠLA SAM SA TROJE DECE IZ STANA, A ON JE OSTAO! Voditeljka nikad iskrenije o bolnom razvodu, a evo i šta je bilo presudno! 14:10 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0