NIKAD VIĐENA SCENA U ZVEZDAMA GRANDA Ovo od žirija niko nije očekivao, konačno se ujedinili! (VIDEO) 10:35 Vip 0
VIKI MILJKOVIĆ SE POVLAČI NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE Ovaj pevač postaje član žirija u "Zvezdama Granda" 15:58 Vip 0
"NEMAM SNAGE, RAZUMITE ME, OVO JE..." Članovi žirija Zvezda Granda neutešni, posle Saše Popovića više ništa neće biti isto 21:03 Vip 0
"ŽIRI NE TREBA DA IMA MOĆ DA ODLUČUJE!" Breskvica otkrila skandalozno saznanje nakon takmičenja 11:02 Vip 0
DOK JE SAŠA POPOVIĆ ODSUTAN, U ZVEZDAMA GRANDA HAOS U studiju nastao karambol, ovo su hitno zahtevali od njega! 06:30 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA SVE O ODLASKU IZ ZVEZDA GRANDA Pevačica donela konačnu odluku, svi čekaju reakciju Saše Popovića! 22:41 Vip 0
ON TE JE OZBILJNO POČISTIO! Nesvakidašnja situacija u Zvezdama Granda, žiri nije štedeo reči! 16:40 Vip 0
ŽESTOK SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA Član žirija udario na Cecu, nastao haos u studiju: Popeli ste mi se na glavu! 07:25 Vip 0
KARLEUŠA PONOVO U VRELOJ FOTELJI Pevačica dobila novu ulogu, od njene reči zavisiće mnoge Srpkinje 17:50 Vip 0
ONI SU BILI ČLANOVI ŽIRIJA IZ SRBIJE NA EVROVIZIJI! Konačno sve otkriveno, na fotografiji i poznata pevačica, njega niste očekivali! 17:06 Vip 0
NEĆE TI ONI DOLAZITI NA KONCERTE NEGO PUBLIKA Bejbi Lazanja žestoko potkačio stručni žiri sa Evrovizije nakon osvojenog drugog mesta 12:30 Vip 0
SAZNAJTE MI TO Marija Šerifović burno reagovala nakon što je Hrvatska dala samo 3 poena Srbiji 12:10 Vip 0
EVO KO JE BIO U HRVATSKOM ŽIRIJU Društvene mreže gore zbog 3 poena koje je Srbija dobila od njih: "Sve najgore o njima" 09:30 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ UDARILA NA KOLEGE Pevačica im javno rekla da su glupi, nastao karambol u studiju! 14:45 Vip 0
ANA BEKUTA DRASTIČNO SMRŠALA! Pojavila se nakon mesec dana, evo kako sada izgleda, fotografija zabrinula fanove 18:30 Vip 0
TAKMIČAR UŠAO U ŽESTOK SUKOB SA ŽIRIJEM! Saši Popoviću pao mrak na oči: Sad si bezobrazan, nije ti mesto tu! 09:00 Vip 0
OTKRIVENO KADA CECA NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Pevačica donela definitivnu odluku i sve potvrdila! 14:48 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
Uživo RUSI PREORALI KIJEV! Veliki broj mrtvih u prestonici Ukrajine, Šojgu stigao kod najvećeg saveznika 07:17 >> 13:37 Vesti 0