VODITELJKI RTS SE SMEJE POLA SRBIJE Nije znala da je snimaju, ljudi su u šoku zbog onoga što je uradila u programu uživo! 12:50 Vip 0
VODITELJKI "IZLETELI" KONDOMI USRED EMISIJE Neviđeni skandal na RTS, pogledajte kako se u trenutku zbunila (VIDEO) 09:05 Vip 0
NEVEROVATNA ISPALA U PROGRAMU! Voditelj u šoku zbog odgovora poznatog pevača, on nije shvatao gde greši! 15:40 Vip 0
"CRNA GORA MI JE OMILJENI GRAD" Poznata pevačica doživela blam veka, javno je ismevaju na mrežama! 08:35 Vip 0
CEO REGION SE SMEJE VODITELJKI MONTESONGA Desili joj se neverovatni pehovi u programu uživo: "Ko joj dade mikrofon?" 10:28 Vip 0
KAKAV BLAM NAŠE POZNATE VODITELJKE! Nije znala o čemu se radi, ljudi nisu prestajali da je zadirkuju zbog ove situacije! 06:30 Vip 0
HTELA DA PROPADNE U ZEMLJU OD BLAMA Devojka otišla da upozna roditelje svog dečka, a onda se desilo OVO (VIDEO) 13:10 Razonoda 0
NOVI BLAM DANIJELE NESTOROVIĆ! Ćutina poslanica ne zna šta joj se desilo sa gumama, sada ima više verzija! (VIDEO) 08:34 Vesti 57
NEVIĐENI BLAM VODITELJKE DNEVNIKA! U emisiji uživo sahranila živog čoveka, nastao skandal! 12:20 Vip 0
"SEVERINA DOŽIVELA BLAM VEKA" U studiju nisu znali kako da reaguju, a o potezu voditelja se i danas priča! 15:09 Vip 0
ANELI SE IZBLAMIRALA KAO NIKADA Ahmićeva šokirala ovim postupkom, ljudi ne veruju šta su čuli 18:11 Vip 0
BLAM VEKA VODITELJKE JUTARNJEG PROGRAMA Gledaoci zatečeni nakon ove izjave, ovo do sada niko nije izjavio na našoj televiziji 06:30 Vip 0
KAKAV BLAM ČUVENE VODITELJKE! Nije znala o čemu se radi, ljudi nisu prestajali da je zadirkuju zbog ove situacije! 08:10 Vip 0
BLAM VEKA MIONE JOVANOVIĆ U ELITI! Nije znala da izračuna godište i godine svog oca, voditelj u šoku 14:36 Vip 0
CRNA GORA MI JE OMILJENI GRAD Naša pevačica se neviđeno izblamirala: "Devojko, osnovno obrazovanje nemaš" 12:40 Vip 0
KAKAV BLAM! Odveo devojku u Veneciju i KLEKNUO pred njom, ovakvu reakciju NIJE OČEKIVAO 18:00 Razonoda 0
KAKAV BLAM! Dečko Kendal Džener uhvaćen u nezgodnoj pozi sa plesačicom na sred scene, svi su gledali ovaj trenutak 16:25
CEO REGION BRUJI O NOVOM BLAMU ANELI AHMIĆ! Izgovorila ovo Janjušu, snimak se deli neverovatnom brzinom! 15:30 Vip 0
HAOS U EMISIJI UŽIVO Dušica Jakovljević doživela neviđeni blam, gledaoci ne mogu da veruju šta su čuli: "Pijana je" 18:45 Vip 0
HTELA DA PROPADNE U ZEMLJU OD BLAMA Devojka otišla da upozna roditelje svog dečka, a onda se desilo OVO (VIDEO) 19:30 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"ZAŽALIĆETE ZBOG OVOGA" Putin o napadu na Kazanj: Evo šta je poručio predsednik Rusije! 13:15 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40