NAKON SUDARA U RIPNJU, DEČAK U TEŠKOM STANJU! Dete zadobilo prelom lobanje, naloženo veštačenje automobila 11:17 Hronika 0
JEZIVO UBISTVO U RIPNJU SA PRIMESAMA CRNE MAGIJE Danas se sudi optuženom Stojanu Iliću za ubistvo Nevene P. (16) i pokušaja ubistva tri člana njene porodice 09:10 Hronika 0
"MISLIM DA SU ME TADA OBUZELE CRNE MISLI I MAGIJA" Bolesna odbrana osumnjičenog za ubistvo tinejdžerke (16) iz Ripnja 12:28 Hronika 0
UBISTVO TINEJDŽERKE (16) OPRAVDAVAO OPSEDNUTOŠĆU MAGIJOM Danas počinje suđenje za svirepo ubistvo Nevene iz Ripnja 10:49 Hronika 0
PRONAĐEN U JARKU SA TEŠKIM TELESNIM POVREDAMA! Dva moguća scenarija kako je tu dospeo 08:02 Hronika 0
PRE MASAKRA MONSTRUM NAS JE TERAO DA PIJEMO MRTVAČKU VODICU Porodica ubijene tinejdžerke (16) iz Ripnja otkriva zastrašujuće detalje zločina 06:00 Hronika 0
DRAMA NA SUĐENJU ZA UBISTVO NEVENE (16) U RIPNJU Majci pozlilo, samo je kriknula "Monstrume, ti ćeš moje dete da diraš" 13:57 Hronika 0
MONSTRUM IZ RIPNJA DANAS PRED SUDOM! Ubio je Nevenu (16), bio zaljubljen u njenu majku? Prva odbrana mu je bila sramna 07:41 Hronika 0
N. Gavrilov BRAĆU MONSTRUMA IZ RIPNJA PROTERALI IZ SELA Meštani o porodici Stojana Ilića (38), koji je oteo i brutalno ubio devojčicu od 16 godina 07:00 Hronika 0
Alo/Mediji UHAPŠEN PEDOFIL U RIPNJU Sumnja se da je spopao dve maloletnice u prodavnici, devojke nepristojno dodirivao po telu 16:52 Hronika 0
Alo/M.J./Mediji VREĐALI I POPADIJU,KAMERE SVE SNIMILE Oglasio se i napadač: Pozadina napada na sveštenika u crkvi u Ripnju 22:45 Hronika 0
Alo!/V.P./Mediji NAPAD NA SVEŠTENIKA U RIPNJU Postoji snimak iz crkvenog dvorišta - stao da mu se obrati, nasilnik se obračunao pesnicama 21:58 Hronika 0
Alo!/V.P./Mediji UŽAS U RIPNJU - NAPADNUT SVEŠTENIK U PORTI CRKVE Nasilnik mu prišao i udario ga pesnicom 17:14 >> 17:15 Hronika 0
N. G. MASAKRIRAO DEVOJČICU U ŽBUNU PA NAPAO NJENU PORODICU Stvari zatečene na mestu zločina u Ripnju lede krv u žilama! 15:14 Hronika 0
Alo!/Mediji STOJAN BEZ ŠANSE DA IKAD NAPUSTI ZATVOR? Ubici devojčice preti doživotna robija zbog stravičnog zločina u Ripnju 22:17 Hronika 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"DOŠLI SU IZ AZIJE DA RATUJU U EVROPI" Sibiga i Berbok čupaju kose, traže brutalne odgovore 17:28 Vesti 0