"IZBACILA SAM GA IZ KUĆE, NE SLAŽEMO SE" Biljana Jevtić šokirala priznanjem, svi su mislili da je brak sa Acom idealan! 10:45 Vip 0
BILJANA JEVTIĆ PROGOVORILA O RAZVODU Pevačica šokirala priznanjem: „Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja“ 14:00 Vip 0
BILJANI JEVTIĆ(64) SEVNULA BRADAVICA Eksplicitna fotografija pevačice uzdrmala mreže, sve se vidi! 06:30 Vip 0
IZBACILA SAM GA IZ KUĆE, NE SLAŽEMO SE! Biljana Jevtić šokirala priznanjem, svi su mislili da je brak sa Acom idealan! 16:44 Vip 0
ACA ILIĆ ISKRENO O RAZVODU OD BILJANE JEVTIĆ Važili su za najskladniji par, pevač sada šokirao izjavom! 08:20 Vip 3
ACA ILIĆ ISKRENO O RAZVODU OD BILJANE JEVTIĆ Važili su za najskladniji par, pevač sada šokirao izjavom o drugim ženama! 11:30 Vip 0
BILJANI JEVTIĆ(64) SEVNULA BRADAVICA Eksplicitna fotografija pevačice uzdrmala mreže, sve se vidi! 07:25 Vip 0
BILJANA JEVTIĆ PROGOVORILA O RAZVODU: Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja, pevačica spomenula i kolege 13:00 Vip 0
POZNATA PEVAČICA UMALO OTELA POPOVIĆA OD SUZANE Saša je bio lud za njom i njenim grudima, ali nije imao šanse 18:45 Vip 0
OVO JE SIN ACE ILIĆA I BILJANE JEVTIĆ Ne zanima ga estrada, gradi svoju karijeru i voli ovu lepoticu 14:55 Vip 0
IZBACILA SAM GA IZ KUĆE! Biljana Jevtić iznenadila priznanjem, svi su mislili da je brak sa Acom idealan! 16:37 Vip 0
DVE KOLEGINICU SU ODBILE PESMU KOJA JE NJU PROSLAVILA Lepa Lukić je jedina prihvatila ovu numeru, detalji koje niko nije znao 18:57 Vip 0
ACA ILIĆ I BILJA JEVTIĆ PRVI PUT POKAZALI LUKSUZNU VILU Detalji ostavljaju bez daha, kapija od kovanog gvožđa, a tu nije kraj 17:08 Vip 0
ŽIVELI SMO U DVE SOBE SA ZEMLJANIM PODOM! Potresna priča naše pevačice o teškom detinjstvu, iznela bolne detalje! 07:20 Vip 0
KOME JE ZAPRAVO BILA NAMENJENA PESMA SRCE JE MOJE VIOLINA? Otkrivena dugo čuvana tajna o poznatom hitu 10:10 Vip 0
BILJANA JEVTIĆ U EROTSKOM IZDANJU Isplivala eksplicitna fotografija, pevačici sevnula bradavica! (FOTO 18+) 11:00 Vip 0
ONA IH JE VENČALA PRE 30. GODINA Malo ko zna da je ova poznata voditeljka kuma Biljane Jevtić i Ace Ilića 18:15 Vip 0
DOPADALE MU SE NJENE GRUDI Nakon mnogo godina otkriveno da je ovaj moćnik bio zaljubljen u u Biljanu Jevtić! 14:33 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''AKO ZAPAD MISLI DRUGAČIJE, NEK ORGANIZUJE DVOBOJ''! Peskov o ''Orešniku'': Neoboriv je, spremni smo 07:17 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0