POREDE JE SA MAJKOM, A ONA OVAKO ODGOVARA Nikolija objavom pokazala šta misli o tome, mreže gore! 13:37 Vip 0
NIKOLIJA ZAPREPASTILA SVE PRISUTNE! Pirsing na bradavicama i pocepana mrežasta haljina, ovakvu je nikada niste videli! 08:10 Vip 0
NIKOLIJA OBUKLA MAMINU HALJINU Pohvalila se fenomenalnim komadom iz ormara Vesne Zmijanac, nikada nije bila lepša 17:35
IZOBLIČILA SAM SE, KAJEM SE Nikolija očajna, potpuno je promelila svoj izgled: Nikada ponovo ne bih to uradila 22:45 Vip 0
OVAJ FRAJER JE BRAT NIKOLIJE JOVANOVIĆ Živi u Beču i javnost ga retko viđa, a evo u kakvim je odnosima sa popularnom sestrom 22:20 Vip 0
NIKOLIJA U SUZAMA ZBOG VESNE Naljutila se na majku, preko ovoga nije mogla da joj pređe, sve se saznalo! 12:20 Vip 0
ADAKTAR PREŠAO SVE GRANICE Našminkan i u šljokicama šeta, a natpis na grudima svi komentarišu! 07:45 Vip 0
PEVAČICA FURA SAMO PRAVO KRZNO! Ćerka Vesne Zmijanac postavila šok fotku, pa se pohvalila na sva usta 15:25 Vip 0
NA ŠOU BIZNIS JE ALERGIČAN, NE BI HTEO DA SE BAVIM PEVANJEM Evo ko je Nikolijin otac i bivši muž Vesne Zmijanac! 08:35 Vip 0
OSTAVIO JE RELJA, SAD JE MOJA ŠANSA! Muškarac usnimio Nikoliju u ovom izdanju, nastao haos na mrežama! 15:50 Vip 0
ĆERKA VESNE ZMIJANAC VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI Nikolija javno progovorila o braku sa Reljom Popovićem, mnogi nisu znali šta se dešava 15:05 Vip 0
POZNATI DEKORISALI LUKSUZNE DOMOVE ZA PRAZNIKE Pukli mnogo novca na dekoraciju, a ona je čak psa obukla u Deda Mraza! 10:05 Vip 0
FOLIRA SE! Vesna Zmijanac o Nikolijinim suzama u lajvu, ovakav odgovor niko nije očekivao! 11:05 Vip 0
NIKOLIJA OTKRILA SVE O GUBITKU BEBE Pevačica se slomila, uplakana priznala sve o bolnom periodu kroz koji je prošla 08:05 Vip 0
DOSTA IM JE VESNE! Komšije ne mogu više da ćute o Nikoliji i Relji Popoviću, evo kako se ophodi prema pevačici 18:16 Vip 0
SVE O TAJNOM VENČANJU NIKOLIJE I RELJE Jednu stvar im je Vesna zamerila, nakon toga nastala drama! 10:45 Vip 0
Amina Jusović PEVAČICE I VODITELJKE SE POSKIDALE Smerna voditeljka raspametila, a ona je oskudnim kupaćem jedva prekrila intimne delove (FOTO) 12:10 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31