"OVO JE POSLEDNJA SEZONA ZVEZDA GRANDA" Pevač šokirao rečima, evo šta kaže o budućnosti takmičenja 14:50 Vip 0
"MI IMAMO KARLEUŠU KOJA NIJE EVROPA, NEGO SVET" Pevač jasno rekao ono što mnogi misle, a ne usuđuju se da kažu! 10:05 Vip 0
POSLAO JASNU PORUKU SVIMA Ćemo predstavio novu hit pesmu, provodom sa starijim gospođama oduševio publiku! 14:50 Vip 0
"MISLIO SAM DA IMAM ANGINU, A DOBIO SAM KARCINOM" Pevača zadesio užas na pregledu kod lekara, evo šta je morao pod hitno da uradi! 23:00 Vip 0
PLAKAO SAM KADA SAM SAZNAO DA IMAM KARCINOM! Potresna priča našeg pevača, otkrio sve o borbi sa opakom bolešću! 13:17 Vip 0
KAO DETE RAZNOSIO SAM MLEKO, BILO JE PITANJE KAKO ĆEMO PREŽIVETI Naš pevač odrastao u nemaštini, od malena je morao da zarađuje 10:55 Vip 0
NAŠEM PEVAČU PONUĐENA OGROMNA CIFRA ZA ULAZAK U RIJALITI Njegova odluka šokirala sve, a evo šta se krije iza svega 22:20 Vip 0
Alo/M.Č. OGOLIO DUŠU Ćemo u emisiji Milizam otkrio kako je prevazišao teške zdravstvene probleme (VIDEO) 15:01 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. OGOLIO DUŠU O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠAO! Ćemo otkrio da je nakon brojnih zdravstvenih problema dobio i tumor! 17:11 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. PEVAČ HITNO PRIMLJEN U KLINIČKI CENTAR Ćemo čeka operaciju grla, evo koliko neće smeti da zapeva! 22:45 Vip 0
Alo/I.G. MAJA SE PONAŠA KAO DEBIL! Pevač bez dlake na jeziku osuo rafalnu paljbu po Marinkovićevoj! 23:55 Vip 1
ALO.rs\ I.G LEKARI SE BORILI ZA NJEGOV ŽIVOT Ćemo hitno smešten u bolnicu, doktori sumnjaju na sepsu! 17:48 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
PODMLADITE MOZAK Ima da radi kao podmazan kada primenite ove navike, ishrana je važna, ali i ovo 17:48