Amel Ćeman Ćemo
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

Amel Ćeman Ćemo u javnosti važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, ne da na sebe i bez zadrške komentariše situaciju na muzičkoj sceni.  

Pevač je u jednom intervjuu za Alo! otrkio da je veliki emotivac. 

- Veliki sam emotivac i plačem, ali samo iz nemoći. Razne životne okolnosti mogu muškarcu da nateraju suze na oči - počinje pevač i objašnjava konkretnu životnu situaciju:

- Imao sam skoro jedan zdravstveni problem koji je izazvao baš te suze. Ne mogu da kažem da sam se uplašio, ali prošlo je nešto kroz mene i trajalo je sat vremena, a onda sam počeo da funkcionišem. Psiha je zaista čudo, a ja do tada nisam znao koliko sam jak.

Konstatovali su mu karcinom

- Boli me grlo, odem kod lekara i uzimam terapiju za anginu. Posle toga odem kod lekara i saznam da imam kandidu od antibiotika, međutim ostane mi na krajniku nešto kao karfiol. Onda konstatujem da je to izazvala mononukleoza. Meni je predloženo da to moram da otklonim, i prvobitni nalaz je bio pozitivan, ali već drugi nalaza je bio da su u pitanju maligne ćelije. Kada mi je saopšteno, ja sam to samo čuo - kaže pevač i dodaje:

- Seo sam u auto i nisam mogao da krenem ni levo, ni desno i samo sam počeo da plačem. Tako sam stajao sat vremena. Prva stvar je bila da pošaljem poruku psihološkinji sa molbom kad ima prvi slobodan termin da dođem. I prvo sam to uradio i onda sam krenuo u akciju. Profesor koji me je operisao već me je prosledio kod svog kolege sa onkologije. Moji roditelji ništa o ovome nisu znali - kaže Ćemo, koji je odlučio da o ovome tek sada progovori.

Amel Ćeman Ćemo

Printscreen

 

- Propisana mi je bila hemioterapija. Jedno jutro sam se probudio sa intuicijom da idem po još analiza i drugih mišljenja. To sam i uradio, što se ispostavilo da sam radio ispravnu stvar. Profesor koji me je opet pregledao rekao je da je moj imunitet katastrofalan i da ne bi trebalo da idem na hemioterapiju. I ja sam ga poslušao, krenuo sam na imunoterapiju i sada sam već tri puta radio analize i sve je čisto - rekao je Ćemo u emisiji "Ordinacija" na RTS-u, koji kaže da mu je trebalo mesec dana da ponovo počne da peva.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading