Alo/A.M. GODINU DANA BEZ LEGENDARNOG GLUMCA Ćerka Nenada Nenadovića potpuno slomljena objavila potresnu poruku (FOTO) 13:37 Razonoda 0
Alo/A.M. NJEGOVO SRCE UKRALA JE BALERINA Osvojio je publiku mnogim ulogama, a u vezi je sa ćerkom poznatog glumca (FOTO) 17:43 Razonoda 0
Alo/Đ.Milošević OSTAVILI SU NEIZBRISIV TRAG! Ove poznate ličnosti su nas napustile u 2021. godini, Srbija je plakala zbog nje, a opaka bolest je uzela i ovu legendu! 11:38 Vip 2
Alo/A.B. UZ JECAJE NEUTEŠNE MAJKE, ĆERKI I SUPRUGE! Sahranjen glumac Nenad Nenadović 15:01 Razonoda 0
Alo/A.B. ČLANOVI PORODICE JEDVA STOJE NA NOGAMA Tužna povorka mnogobrojnih građana krenula da isprati Nenada Nenadovića na večni počinak (FOTO) 14:36 Razonoda 0
Alo/A.B. NE MOŽE DA IZDRŽI TUGU! Nenadovoj ćerki pozlilo na sahrani, hitno je izveli napolje! 14:06 Razonoda 1
Alo/A.B. SUPRUGA I ĆERKE NE MOGU DA ZADRŽE SUZE Poznati pristižu na Novo groblje da isprate glumca na večni počinak 13:47 Razonoda 0
Objektiv/Alo/Đ.M. ISPRAĆAJ NA VEČNI POČINAK Pored ovih velikana će biti sahranjen glumac Nenad Nenadović! 13:39 Razonoda 0
Alo/A.B. MI SMO OD PRIJATELJA POSTALI PORODICA! Potresan govor Milice Milše na komemoraciji Nenadovića rasplakao je sve prisutne (VIDEO) 13:07 Razonoda 0
Alo/D.S. IMALA SAM TU PRIVILEGIJU DA TE ZOVEM "TATA" Reči ćerke Nenada Nenadovića slamaju srce! 20:12 Razonoda 0
Alo/Đ.M. ČUVAĆU TI ĆERKE, HVALA TI ŠTO SI MI ZAMENIO POKOJNOG OCA! Reči kojima se poznati glumac oprostio od Nenada Nenadovića kidaju dušu! 13:50 Vip 0
Alo.rs/I.G. KOLEGE I PRIJATELJI NEUTEŠNI Nakon smrti Nenada Nenadovića mnogobrojni glumci poslali dirljive poruke (FOTO) 12:42 Razonoda 0
Alo/Đ.M. TEŠKA BOLEST, KORONA I BORBA ZA GOLI ŽIVOT Estrada zavijena u crno, napustile su nas velike ličnosti, Srbija za nekima i dalje tuguje 12:30 Vip 0
Alo.rs/I.G. KUME BOLI JAKO, JA SAM OKAMENJENA Reči voditeljke koja se oprostila od Nenada Nenadovića pocepaće vam dušu 10:54 Razonoda 0
Alo/Đ.M. STARIJI JE OD NJE 10 GODINA Nenadova smrt duboko je potresla glumački svet, a malo je poznato da je njegova ćerka Jana u vezi sa očevim kolegom 10:13 Razonoda 0
Alo.rs/I.G. POSLEDNJI INTERVJU PREMINULOG GLUMCA Nenad Nenadović imao je samo jednu želju koja mu se nije ispunila 09:59 Razonoda 0
Alo.rs/I.G. NEUTEŠNE NAKON SMRTI GLUMCA Nenadove koleginice iz serije "Igra sudbine" jedva smogle snage da se oproste od Nenadovića 09:47 Razonoda 0
Blic/Alo/Đ.M. NE MOGU DA DIŠEM OD BOLI! Milica Milša skrhana nakon vesti o preranoj smrti Nenada Nenadovića, glumica uspela da izusti samo ovo 09:40 Razonoda 0
Najzena/Alo/Đ.M. DECENIJAMA JE VOLEO SAMO NJU! Ovo je supruga Nenada Nenadovića, retko su se pojavljivali zajedno, a voditeljka pleni izgledom! (FOTO) 09:23 Razonoda 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KAKO SMO POSTALI PARTNER NATO-a Jugoslavija jednim sporazumom sa Amerikancima postala najjača vojna sila u ovom delu Evrope 09:31 Razonoda 0