MUK NA RTS Kada se ona pojavila sve je stalo, svi ućutali kad su čuli njeno ime i prezime (VIDEO) 08:10 Vip 0
NEVEROVATNA POBEDA U ‘POTERI’! Jedan učesnik sam osvojio veliki novac, Milica oduševljena 14:06 Razonoda 0
OVO JE NOVI TRAGAČ U "POTERI" Evo ko je zamenio Milorada Milinkovića, nedavno je osvojio pola miliona u popularnom kvizu 22:30 Vip 0
GOVOR JOVANA MEMEDOVIĆA NA RTS-U KIDA DUŠU! Evo kako je započeo kviz "Potera" u čast Miloradu Milinkoviću 21:10 Vip 0
PRVA "POTERA" NAKON SMRTI MILORADA MILINKOVIĆA SE EMITUJE VEČERAS! Evo kako će izgledati kultni kviz nakon odlaska Mr. Velikog 20:22 Vip 0
''HVALA ZA PRVU FILMSKU ULOGU'' Naša mlada glumica odala počast preminulom Miloradu Milinkoviću 14:30 Vip 0
OVAKO JE MILORAD MILINKOVIĆ IZGLEDAO U MLADOSTI Harao je scenom, pravio hitove, a pojedine detalje o njemu niste znali 12:25 Vip 0
NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO! Jovanu Memedoviću prišla takmičarka, voditelj pokušao da pleše, svi komentarišu neočekivanu scenu 08:35 Vip 0
Andrea Ćizik oduševila gledaoce 'Potere' i osvojila 1.130.000 dinara: Mlada majka odslužila vojni rok, a ovo je rekla o poreklu 10:40 Razonoda 0
"RAZBUCALI STE ME KAO MASNU VREĆU" Takmičari Potere uzeli 1.130.000 dinara, tragač se "pogubio" 10:01 Razonoda 0
Krila sam tajnu 8 meseci: Sanja Pavlović, pobednica kviza Potera o Memedovićovoj ponudi, a evo šta je rekla mužu 10:52
STRAVIČNA SUDBINA MILICE IZ "POTERE" Zapaljena joj kuća, bežala od rata, a ovo ju je potpuno slomilo! 14:02 Vip 0
VELJKO OSTAVIO TRAGAČA BEZ REČI Osvojio neverovatnu sumu i uradio nešto zbog čega mu svi aplaudiraju 07:15 Razonoda 0
JOVAN MEMEDOVIĆ KAO TAKMIČAR U KVIZU "POTERA" Voditelj šokirao odgovorom na ovo pitanje, svi su mislili da zna, a ono obrt! 21:19 Vip 0
"ICEPI GA SVI" Nišlija Nemanja je apsolutni hit kviza "Potera", dominirao na početku, ali i na kraju, uzeo 700.000 10:22 Vesti 0
ČOVEK SE DRŽI ZA REČ... Takmičar u "Poteri" opasno isprozivao Nikolu Mirotića, Memedović u šoku (VIDEO) 07:15
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0