OBUĆA KOJOJ SU SE SVI SMEJALI SADA SE PRODAJE KAO ALVA Pred prodavnicama redovi, jedan model najviše kupuju lekari 14:52
PROŠLE GODINE IH SVI MRZELI, A OVE OPŠTA POMAMA ZA NJIMA Ovo su sandale oko kojih se otimaju žene u Beogradu, biće hit ovog leta 21:28
PATIKE ĆE BITI KAO NOVE Operite ih lako u veš mašini uz ove proverene savete, a evo i kako da ih pravilno osušite 13:40
OSTAVITE ŠTIKLE KOD KUĆE Ravne cipele su hit ovog proleća, a jedan model je totalno opčinio Srpkinje 09:24
JESTE IN BRAON, JESTE ROZE, JESTE ŽUTA, ALI... Ova boja cipela će biti apsolutni hit na proleće 2025. godine, žene poludele za njima 21:17
6 NAČINA DA SE REŠITE SMRADA IZ OBUĆE Ne trebaju vam sprejevi, ovo je 100 puta jeftinije i efikasije 09:27
JEDINE ČIZME KOJE ĆETE NOSITI OVE SEZONE Neodoljivo privlačne, čine noge vizuelno dužim, a materijal će vas osvojiti na prvi pogled 09:05
PATIKE SA ŠTIKLOM USIJALE MREŽE Riz Viterspun pokazala svoj omiljen par bizarne obuće, ovo ludilo još niste videli! 16:33
BROJ CIPELA ODREĐUJE KOLIKO ĆETE GODINA ŽIVETI? Šveđani došli do zanimljivog saznanja, je l' ovo istina? 09:56
OČISTIĆETE CIPELE ZA NEKOLIKO SEKUNDI Sa ovim povrćem najlakše ćete ukloniti blato sa obuće - izgledaće kao nove 16:15
DA UVEK BUDE MIRISNA Jedna stvar eliminiše neprijatne mirise iz obuće, donela nam majka priroda 09:30
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
POZNATI MUŠKARAC UHVATIO BIDERMAJER NA SVADBI ZORICE I KEMIŠA Sa pevačicom godinama, sad je vreme da je ženi 19:38 Vip 0
"SRCE MI JE STALO U TRENUTKU KAD SAM UŠLA U KAPELU" Pevačica na sahrani Žiže Stojanović ostala skamenjena od prizora 15:40 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
"DA SAM U TOM MOMENTU BILA MALO SLABIJA..." Ruža Rupić iskreno o bolnom periodu života (VIDEO) 18:20 Vip 0
DOBILA JE BATINE OD VLASNIKA KLUBA! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili'' 13:00 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
VREME JE ZA OSMEH Ova 3 horoskopska znaka će se preporoditi u četvrtak, 3. jula, lošem periodu dolazi kraj 22:02
DA LI JE LEJLA NOVA SINEROVA DEVOJKA? Lepotica iz BiH došla na Vimbldon i objavila fotografije o kojima svi bruje 22:22