NAŠA GLUMICA POLOMILA OBE RUKE! Hitno operisana, odzvanjali jezivi jauci: Čuo se zvuk pucanja kostiju! 15:30 Vip 1
"OVAJ DAN JE POČEO LOŠE" Kolege tuguju nakon vesti da je umro Bora Đorđević, oproštajne poruke lede krv u žilama! 12:26 Vip 0
SRĐAN PREDOJEVIĆ BIO U VEZI SA POZNATOM GLUMICOM Voditelj krio ljubav sa njom, a ovim potezom joj je slomio srce 19:19 Vip 0
BRUTALNO IZDANJE NAŠE GLUMICE! Skinula se Iva Štrljić, u nekoliko poza pokazala svoje atribute, mreže gore! 18:32 Vip 0
BESPREKORNO IZDANJE IVE ŠTRLJIĆ! Glumica obavila svoju građansku dužnost, a njen izgled će vas oduševiti! 10:06 Vip 0
VIŠE OD 5 MILIJARDI LJUDI JE PROTIV SRAMNE REZOLUCIJE Iva Štrljić besna, javno podržala predsednika Vučica, evo šta je poručila 14:20 Vip 1
SRĐAN PREDOJEVIĆ BIO U VEZI SA POZNATOM GLUMICOM? O njihovoj romansi brujala je Srbija, ovim potezom joj je slomio srce! 10:33 Vip 0
RUKE I DALJE BOLE! Iva Štrljić se nakon operacije vratila poslu, pa se oglasila, evo kako se sada oseća 17:50 Vip 0
ČULA SAM KAKO MI KOSTI PUCAJU! Iva Štrljić na ivici suza, otrkila detalje nezgode koja joj se dogodila 20:32 Vip 0
ČULA SAM ZVUK PUCANJA KOSTIJU! Iva Štrljić o strahoti kroz koju je prošla, do detalja otkrila šta se dešavalo u stanu 21:38 Vip 0
PRVA SLIKA IVE ŠTRLJIĆ NAKON PRELOMA OBE RUKE Glumica se oglasila i otkrila u kakvom se stanju nalazi 15:29 Vip 0
OPERISANA IVA ŠTRLJIĆ Glumica polomila obe ruke, a sada otkriva kako je protekla intervencija! 10:33 Vip 0
IVA ŠTRLJIĆ MORA NA OPERACIJU Glumica otkrila da trpi jake bolove, a evo kako je došlo do nezgode! 09:50 Vip 0
O NJEMU REČ NEĆE DA KAŽE! Ovako izgleda polubrat glumice Ive Štrljić koji je od nje mlađi 21 godinu 21:54 Vip 0
LEGLA NA PESAK, A SILIKONI U PRVOM PLANU Iva Štrljić zaigrala na kartu provokacije, u crvenom kupaćem pokazala atribute 11:59 Vip 0
SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU IZ MINIJATURNOG BIKINIJA Muškarcima nije dobro od prizora, Iva pomerila granice (FOTO) 18:00 Vip 2
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
TOKOM ODNOSA SA SUPRUGOM I "SESTROM" IZDALO GA SRCE Istina je otkrivena kada je trebalo da se potpiše umrlica 14:45 Hronika 0
CICIPASOVA MAJKA OPET UDARILA NA ĐOKOVIĆA Novak jednim gestom potpuno poremetio Grka, sve se okrenulo naglavačke 17:43