ZGODNI ITALIJAN U ŽIŽI SKANDALA Da li su najnovije slike sa kolegom otkrile nešto što nismo znali? 13:00 Razonoda 0
MILAN STANKOVIĆ OTKRIO DA LI JE GEJ! Samo jednom je govorio na ovu temu: "Ne smeta mi kada me prozivaju da sam homoseksualac" 13:10 Vip 0
OVO JE NOVI DEČKO RIKIJA MARTINA! Mlađi je od njega 24 godine, pojavili se zajedno u javnosti, haos širom sveta! (VIDEO) 14:00 Vip 0
KLJUČA U EVROPI! Posle Orbana i Radev povlači nogu, neće dozvoliti da se ovo dešava bugarskoj deci 07:47 Vesti 0
DA SAM MUŠKO, BILA BIH GEJ Naša pevačica šokirala javnost priznanjem, svi se pitaju s kakvim partnerima je u vezi 06:30 Vip 0
KLOŠARKO SMRDLJIVA, ŽELIŠ POPULARNOST PREKO GEJ VEZE! Skandalozna svađa Bojane i Anđele, ori se Bela kuća! 20:29 Vip 0
SRPSKI GLUMAC DOBIJA JEZIVE PRETNJE! Priznao javno da je biseksualac, a sada mu stižu stravične poruke 15:00 Vip 0
VODITELJ JAVNO PRIZNAO DA JE GEJ Bio je u vezi sa glumicom, a onda shvatio da mu se više sviđaju muškarci 22:20 Vip 0
"ODNOS VAM JE FEJK, TI SI GEJ NA KREATINU": Brutalne uvrede na račun Anđela Rankovića, vanredno stanje u Eliti, sve izgovoreno javno! 20:56 Vip 0
Rudan.info/Alo/E.B. SKANDALČINA! VEDRANA RUDAN RASKRINKALA GEJ AFERU NAŠEG PEVAČA Iznela šokantne detalje i svu intimu, evo šta su sve radili, izazvaće udar na javnoj sceni! 11:42 Vip 0
Alo/E.B. BRENDON RAZOTKRIO DA JE PEVAČ BIO SA MUŠKARCEM Šokantne optužbe, slao slike, postoje i dokazi, on pocrveno od stida! 17:45 Vip 0
Alo/N.D. "ZANIMLJIVO JE BITI ROM I GEJ" Želi da ide na Evroviziju, a od svojih stavova ne odustaje: AKO TREBA DA SE BIJEM ZATO ŠTO NOSIM ŠTIKLE, IMA DA SE BIJEM! 13:00 Vip 1
Kurir/Alo/E.B. MILAN STANKOVIĆ U ŠOKANTNOJ GEJ AFERI Procurela VRELA PREPISKA, aplikacija se koristi za brzi SE*S! SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA 10:50 Vip 2
Kurir/Alo/E.B. "OVDE U BEČU IMA MNOGO GEJEVA!" Bora Čorba doživeo DEBAKL zbog prozivanja LGBT populacije, fanovi ga ponizili i napustili koncert, SKANDAL 21:14 Vip 0
Alo/E.B. EVA RAS OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O OCU Njena majka htela da se UBIJE, tada je imala samo 22 godine, JEZIVO 18:05 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. SKANDAL, GEJ AFERA NA JAVNOJ SCENI TRESE REGION Glumac ima dečka, šok šta rade tokom odnosa, OVO SU SVI DETALJI 13:06 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
LUKU SU NAŠLI MRTVOG U ŠUMI Mladi policajac nestao pre dva meseca,leš je bio kod granice sa Srbijom 18:42 Vesti 0
OD SUTRA NASTUPA VAŽNA PROMENA, TIČE SE ISPLATA PENZIJA I NOVČANIH NAKNADA Zvanično obaveštenje Fonda PIO 17:32 BIZ 0
NEĆE SMRDETI OD SIRĆETA POSLE ČIŠĆENJA, JER IMA BOLJE REŠENJE Evo šta vam treba da očistite tuš kabinu, ako i ovo ne upali, skidajte fuge 19:00