STRANCI OBOŽAVAJU OVU BANJU! Na sat vremena je od BG, a smeštaj može i za 20 evra po noći! 17:00 BIZ 0
"ONO ŠTO JE NEMAČKA SRBIJI, TAKO JE I SRBIJA NEKOM ZAPAD" Stranci vole zanate, i uglavnom takve poslove i rade 15:11
MOJI GOSTI STRANCI SU LJUTI KAO PSI, MOLE ME DA URADIM NEŠTO: Žena iz Hrvatske oplela po domaćima, ovo što rade je neprihvatljivo 17:00 BIZ 0
CEO BALKAN PLAČE OD SMEHA Stranci pokušali da izgovore ime OVOG srpskog grada, ono što su rekli je URNEBESNO (VIDEO) 21:30 Razonoda 0
BUNDESVER U VELIKOM PROBLEMU Niko neće u nemačku vojsku, vlasti razmatraju očajnički potez 08:04 Vesti 0
STRANCIMA IZDATO VIŠE OD 50.000 RADNIH DOZVOLA Najviše za ove poslove, a skoro 20.000 iz jedne zemlje 16:44 BIZ 0
"LEPI SU MI FRANCUZI I ITALIJANI, ALI IPAK..." Pitao je Srpkinje da li bi bile u vezi sa strancem, odgovori su iznenadili 17:29
200 STRANACA IZ INOSTRANSTVA STUDIRA MEDICINU U KRAGUJEVCU Dolaze iz Francuske, Tunisa, Nigerije, ali ih najviše ima iz ove zemlje 14:41 Vesti 0
ISPLIVALI NOVI DETALJI: Stan iz kojeg je prokopan tunel do depoa navodno iznajmila dvojica stranaca 16:33 Vesti 0
Naj žena STRANCI OBJAVILI VODIČ KAKO DA OSVOJITE SRPKINJU Evo koje su najveće greške koje momak može da napravi ako želi da zavede našu devojku 15:43
Maša Georgijev OVO STRANCI NIKADA NEĆE RAZUMETI Koje su najčudnije fraze u srpskom jeziku? 16:15 Razonoda 0
sputnikglobe.com; D.K. KAKO ULAZE U AMERIČKU VOJKU? Stranci u SAD prolaze obuku, a onda dobijaju specijalne zadatke! 21:28 Vesti 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
AKO VIDITE OVU DEVOJKU, HITNO ZOVITE POLICIJU Leš njenog momka našli pecaroši, JAKNA MU JE BILA KRVAVA 08:05 Hronika 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovan će napredovati na poslu, Blizanci će se zaljubiti, Strelcu osetljivo grlo 05:00 Razonoda 0
MONSTRUOZNI JOKIĆ Spektakularno zakucavanje srpskog centra, jednom rukom "iskrivio" obruč (VIDEO) 07:06