VAŠA JELKA ĆE OSTATI SVEŽA I ZELENA TOKOM ČITAVE PRAZNIČNE SEZONE Zaboravite na iglice, ovaj trik će je spasiti 17:17
VREME JE DA RAZMISLITE GDE STAVITI JELKU Ako je pravilno postavite i okitite možete osigurati prosperitet na svim poljima u sledećoj godini 14:58
VLASNICI SAMO NA KRATKO ZAŠTITILI JELKU OD NJIH, VRLO BRZO SU NAPRAVILE HAOS Urnebesni snimak nasmejao sve, one su nezaustavljive 08:36
IGLICE SA NOVOGODIŠNJE JELKE NEĆE OPADATI Ovaj trik zaludeo je ceo svet, dovoljna su samo dva sastojka 16:17
OVDE MOŽETE DA KUPITE JELKU S BUSENOM Evo koliko košta i kako da je održavate da što duže traje 14:48 Vesti 0
NEMOJTE IH ODMAH GRDITI, NEGO NAĐITE ZAJEDNIČKO REŠENJE Šta da uradite ako vaši psi žele da sruše okićenu jelku? 20:59
Mnogi Srbi, naročito Srpkinje, obožavaju ovaj običaj, ali ove godine bi mogao da košta i do 10.000 dinara 20:40 BIZ 0
ŠTA TO RADI OVA ŽENA, POBOGU? Uzela da pere veštačku jelku, ali kad je videla šta je sve izašlo iz nje, prevrnuo joj se želudac! (VIDEO) 10:20 Razonoda 0
BOŽIĆNA JELKA VREDNA 5,2 MILIONA EVRA Zlato, kovanice i 24-karatna zvezda na vrhu (VIDEO) 15:00 Razonoda 0
NAJBOLJI DATUMI ZA KIĆENJE JELKE Veruje se da će privući novac i ljubav, a oterati nesreću, ako to uradite na ove dane u decembru 11:37
OVO SU 5 SREĆNIH DANA U DECEMBRU Okitite jelku baš na ovaj dan da vam blagostanje traje celu godinu 11:34 Razonoda 0
KADA JE PRAVO VREME DA OKITITE JELKU Privućićete sreću ako to uradite u određene dane, kažu stručnjaci 12:16
DEČAK (3) NAPRAVIO HAOS U TOKU NOĆI Uzeo makaze i otišao do jelke, roditelje šokirao prizor 07:07 Vesti 0
RASKOŠNA JELKA ANJE BLA VREDI 1.500 EVRA Influenserka pokazala luksuzni dom, samo na ukrase pukla 500 evra 16:40 Vip 0
OVAKVU JELKU NE MOŽE SVAKO DA PRIUŠTI Pevačica pokazala magiju u svom luks domu, a kadrovi će vas ostaviti bez daha 11:08 Vip 0
JELISAVETA ORAŠANIN IZAZVALA GNEV NA MREŽAMA Niko ne može da veruje šta je uradila, a u pitanju su jelka i ukrasi 17:55 Vip 0
PITANJE KOJE JE POKRENULO RASPRAVU NA MREŽAMA Da li tuširate jelku pre nego što je okitite? 11:33 Vesti 0
LUKSUZNA JELKA U VILI U SEVILJI Gudeljevi se pripremili za praznike, njihov dom pršti od elegancije 20:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OTKRIVENO KAKO SE ZASTRAŠUJU MEDIJI U UKRAJINI: Zelenski guši medije i cenzuriše informacije! 20:24 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak 19:26
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25