UČESNIK ELITE POKUŠAO DA SE UBIJE?! Šok tvrdnje izgovorene u programu uživo, verenica otkrila sve detalje agonije 14:40 Vip 0
SANJA GRUJIĆ PONOVO UHVAĆENA U LAŽI! Procurilo sve o njenim raskida sa Markom u spoljnom svetu, propašće u zemlju kada sazna da je raskrinkana! 01:00 Vip 0
"NUDILA SI SVOJ SNIMAK ZA 500 EVRA" Mima i Gruja prodavali njene eksplicitne fotke, a razlog je bizaran 21:45 Vip 0
MIMA POBEGLA IZ ELITE? Doživela nervni slom, nije mogla više da izdrži, Gruja očajan (FOTO) 19:45 Vip 0
"OSUĐEN SAM ZA NASILJE U PORODICI" Procurile privatne Grujine poruke koje je slao Mimi nakon što su se potukli, reagovala i policija! 23:59 Vip 0
"ŠTO NISI TAKO PLAKALA DOK SI JAHALA?" Neviđeni sukob u Eliti, učesnice na ivici fizičkog okršaja, uputile jedna drugoj strašne uvrede! 13:20 Vip 0
BEKSTVO IZ ELITE! Učesnik nije mogao više da izdrži, istrčao kroz ekonomsko dvorište, učesnici u šoku! (FOTO) 00:10 Vip 0
IMANJE ODZVANJA, UČESNICA JECA NA SAV GLAS Traži da je puste iz rijalitija, nastala opšta pometnja! 09:50 Vip 0
Alo / Milan Đuričić "BIO SAM SA SPONZORUŠAMA" Marko Osmakčić u velikom intervjuu za Alo! otkrio: MUVALE SU ME PEVAČICE 09:00 Vip 2
Alo/N.D. MOJA BIVŠA ŽENA JE JEDNA GOSPOĐETINA I LAF! Nikola Grujić ogolio dušu, pa progovorio o ljubavnici: Stidim se (VIDEO) 22:50 Vip 1
Alo/N.S. GRUJA SE IPAK VRAĆA ŽENI? Mima pala u zaborav, a onda je prokomentarisao ljubav Karića i Jovane 19:30 Vip 1
Alo/N.S. JA ĆU U BUDUĆNOSTI DA BEŽIM OD ŠKORPIJA Gruja van sebe, pa odlučio da se jada Zoli: Vratilo ti se sve, kao i meni! 17:22 Vip 0
Alo/N.S. PUKLA TIKVA Mima stavila tačku na odnos sa Grujom, pa mu poručila ovo: Nek ti napolju bude lekcija da ne treba da se kuneš u svoju decu 13:55 Vip 0
Alo/N.S. ZAKLEO SE GRUJA Haos u Beloj kući, obećao ljubavnici da je napolju neće pogledati: Ne ostavlja se niko sedam dana pred kraj! 11:47 Vip 0
Alo/N.S. HAOS! MIMA UDARILA NA NJEN MORAL Dija pokušala da se opere nakon vrele akcije sa Luksom 09:52 Vip 0
Alo/N.S. JA OVOG ČOVEKA VOLIM I BIĆU NAPOLJU SA NJIM! Mima priznala sve, ne želi da se odvoji od Gruje 09:16 Vip 0
OSTAVIO JE SNAŽAN PEČAT NA MOJU LIČNOST Ana Bekuta prvi put o Mrkinom odlasku, Zvezdama Granda i jubileju (VIDEO) 17:00 Vip 0
PRIČE IZ SRBIJE: Put je ljubav, zato punim gasom stvaramo novo lice naše zemlje (VIDEO) 20:01 Vesti 0
"MILAN STANKOVIĆ NAM JE OKRENUO LEĐA" Otac Rade Manojlović opleo po nesuđenom zetu! (VIDEO) 20:20 Vip 0
LOŽIONICA, MESTO GDE SE RAĐAJU INOVACIJE! Srpski centar četvrte industrijske revolucije (VIDEO) 06:00 Vesti 0
"GASTOZ ME JE MUVAO 15 GODINA" Ena Čolić o mračnoj prošlosti: “Lukas mi je nudio…” (VIDEO) 20:20 Vip 0
PRIČE IZ SRBIJE: Na mestu gde je NATO ostavio bombe nikle su fabrike, tu sada i Amerikanci kupuju (VIDEO) 20:00 Vesti 0
PRODAJE SEOSKO DOMAĆINSTVO ZA 100.000E! Zadrugarka pokazala gde je odrasla bez roditelja - baka napravila dramu (VIDEO) 21:00 Vip 0
TERORISTIČKA N1 JAVLJA: Blokaderi napali pirotehničkim sredstvima nezaštićene inspektore u civilu, hteli da ih zapale žive! 22:01 Vesti 18
STIŽE POZITIVNA PROMENA Rođeni u ova 3 znaka će odlično proći u nedelju, 17. avgusta, vreme je za akciju 22:02