JAVNO PREVARIO ŽENU, PA ZAPROSIO LJUBAVNICU! Sve se desilo pred kamerama, a nakon skandala se vratio supruzi! 07:20 Vip 0
SLAĐA DELIBAŠIĆ PROGOVORILA NAKON DVE DECENIJE O POLOMLJENOJ RUCI I PRIČAMA DA JE ĐOLE MALTRETIRAO Javnost treba da zna istinu! 20:15 Vip 0
"ZNAM TAČNO ŠTA SE DESILO" Ivan Gavrilović izustio šokantne tvrdnje, tiču se Slađe i Đoleta Đoganija 07:43 Vip 0
EVO BOG ČEGA JE TAP 011 MORAO NA RAPORT KOD ARKANA Ivan Gavrilović se prisetio devedesetih: "Znao se red!" 07:00 Vip 0
PREVARIO ŽENU, PA ZAPROSIO LJUBAVNICU! Pevač se nakon skandala vratio supruzi, ona mu sve oprostila 14:45 Vip 0
JAVNO PREVARIO ŽENU, PA ZAPROSIO LJUBAVNICU Pevač se nakon skandala vratio supruzi, ona mu sve oprostila 12:58 Vip 0
NAŠ PEVAČ JAVNO PREVARIO ŽENU, PA ZAPROSIO LJUBAVNICU! Nakon skandala se vratio supruzi, ona mu sve oprostila 21:40 Vip 0
BIO SAM JOJ VERAN ZBOG STRAHA ZA ŽIVOT! Ivan Gavrilović u "Ringu" otkrio detalje ljubavi sa ćerkom Slobodana Miloševića! 20:00 Vip 0
ARKANA NIKO NIJE SMEO DA ODBIJE Poznati pevač se prisetio situacije sa Željkom Ražnatovićem: Pozvao me je i... 21:20 Vip 0
JAVNO PREVARIO ŽENU, PA ZAPROSIO LJUBAVNICU Pevač se nakon skandala vratio supruzi, ona mu sve oprostila 20:40 Vip 0
NAŠ PEVAČ OTKRIO SVE O ZLOSTAVLJANJU Desilo kada je došao u Beograd: Bili su nemilosrdni! 07:30 Vip 0
IZVADILI SU PIŠTOLJ, PRETILI SU NAM! Pevač se prisetio neprijatnog iskustva sa nastupa, jedva izvukli živu glavu 10:30 Vip 0
ANA ĆURČIĆ I IVAN MARINKOVIĆ STIGLI NA SUD Bivši zadrugari oči u oči nakon strašnih uvreda i optužbi! 09:40 Vip 0
MARKO BULAT NIJE SAM U NAJTEŽIM TRENUCIMA Dok se moli da njegova supruga Marija pobedi opaku bolest, podrška stiže od poznatog densera 18:30 Vip 0
MLATILI MU PIŠTOLJEM ISPRED FACE Ivan Gavrilović otkrio da mu je glava bila u torbi, pevač imao posla sa kriminalcima! 08:51 Vip 0
SNIMA SE FILM O JOŠ JEDNOJ ZVEZDI 90IH Ivan Gavrilović otkrio sve detalje, poznati glumac će igrati glavnu ulogu 16:35 Vip 0
KAKAV FOLIRANT Ivan otkrio šta je Gagi Đogani uradio na nastupu, pokojni Džej je odmah reagovao! 10:30 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
PRATI VAS SREĆA Ova 3 horoskopska znaka očekuju sjajne prilike u nedelju, 20. jula, prihvataju samo dobru energiju 22:02