JEREMIĆKA VRIŠTI OD SREĆE U STUDIJU JUTARNJEG PROGRAMA Voditeljka nije mogla da sakrije emocije, odmah otkrila šta se desilo 19:56 Vip 0
33 ZLATNIKA U ČESNICI Više hiljada vernika na tradicionalnom lomljenju ispred Hrama Svetog Save (FOTO) 12:23 Vesti 0
KAKO SE PRAVILNO STAVLJA NOVČIĆ U ČESNICU? Običaji nalažu 1 ispravan način, a ovi delovi Balkana imaju zanimljive tradicije 21:45
ZAŠTO SE ČESNICA NALAZI NA BOŽIĆNOJ TRPEZI? Nosi moćnu simboliku, a važno ju je umesiti u ovo vreme 13:43 Vesti 0
DANAS SE LOMI ČESNICA ISPRED HRAMA SVETOG SAVE! U njoj će biti 33 zlatna dukata! A UVEČE SE PALE BADNJACI 06:20 Vesti 0
Alo! DOBILI STE NOVČIĆ U ČESNICI? Evo šta sa njim treba da uradite, po narodnom običaju 15:41 Vesti 0
ALO/D.L. SREĆAN BOŽIĆ Oglasila se Ana Ivanović i poslala prelepu poruku svim pravoslavnim vernicima (FOTO) 10:40 Sport 0
ALO.RS/S.Ć. DANAS JE NAJRADOSNIJI HRIŠĆANSKI PRAZIK Za zdravlje, sreću, slogu i napredak, na Božić se valja ispoštovati ove običaje 06:36 Razonoda 0
Alo!/Tanjug PLENKOVIĆ DOBIO NOVČIĆ U BOŽIĆNOJ ČESNICI Na kovanici lik srpskog naučnika Nikole Tesle 15:27 Vesti 0
ALO.RS/S.Ć. OBIČAJI VEZANI ZA ČESNICU Svako mora da pojede svoj deo pogače, a evo gde se čuva novčić 08:24 Žena 1
alo.rs/S.Ć. UMESITE NOVČIĆ ZA SREĆU I DREN ZA ZDRAVLJE Evo kako se pravi božićna česnica po starom srpskom običaju 13:55 Žena 0
Alo/ Zorica Zarić ALO! SAZNAJE: PONOVO SE LOMI ČESNICA ISPRED HRAMA SVETOG SAVE Deliće se 33 dukata i 4.000 krstića 13:20 Vesti 0
Alo/D.S. NASTAVILI SMO OBIČAJ MOG POKOJNOG OCA ZA BOŽIĆ Sanja Marinković otkrila kako provodi praznike, a ovo joj je bio najemotivniji trenutak! 21:14 Vip 1
Informer/Alo/K.G. OVE GODINE SA PORODICOM! Uraganke otkrile kako proslavljaju najradosniji praznik i koje su im želje za Božić 18:22 Vip 0
alo.rs/S.Ć. OVAKO SU NAŠE BAKE PRAVILE ČESNICU Recept za božićnu pogaču, koji se prenosi sa kolena na koleno 08:00 Žena 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
GLAS OVE STJUARDESE SVIMA ĆE SE UREZATI U SEĆANJE Putnicima je drhtavim glasom rekla SAMO OVE 4 REČI 13:27 Vesti 0
OVO SU NAJOMRAŽENIJI POKLONI ZA NOVU GODINU Među njima je i jedan vrlo popularan, a muškarci ga masovno kupuju 13:12