"VAŠA GLAVA OSTAJE SA VAMA ZAUVEK" Glumica pobesnela zbog estetskih intervencija: "Šta pokušavate, ne pomažu ni silikoni" 15:15 Vip 0
"VAŠA GLAVA OSTAJE SA VAMA ZAUVEK" Glumica pobesnela zbog estetskih intervencija: "Šta pokušavate, ne pomažu ni silikoni" 06:00 Vip 0
ZBOG SILIKONA SE GORKO POKAJALA Pevačica otkrila pravu istinu, nikada joj više neće pasti na pamet da ide pod nož! 10:15 Vip 0
ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG SILIKONA! Dejana Živković se hitno oglasila, otkrila kroz kakav pakao prolazi (FOTO) 15:20 Vip 2
MAJA SE SNIMALA, A SILIKONI ISPADAJU SA SVIH STRANA! Gosti u kafiću zanemeli zbog ovih kadrova, Stanislav odmah reagovao 19:58 Vip 0
"BILO JE BOLNO, PRVIH 7 DANA SE KAJETE" Pevačica progovorila o silikonima: "Za mene su to najlepše urađene grudi!" 17:40 Vip 0
JELISAVETA ORAŠANIN BEZ BRUSHALTERA! Pokazala nove silikone, sve se ocrtava, mreže se usijale od komentara 11:30 Vip 0
OVA PEVAČICA IMA NAJVEĆE GRUDI NA JAVNOJ SCENI! Ni ne slutite ko je u pitanju, iskeširala je vrtoglavih 12.000 evra! 07:00 Vip 0
ALEKSANDRI SILIKONI ISPADAJU NA SVE STRANE Nikolićeva objavila vrele kadrove, evo kako izgleda tri meseca nakon porođaja 11:20 Vip 0
DARI BUBAMARI GRUDI TEŠKE DVA KILOGRAMA Pevačica za poslednju operaciju izdvojila basnoslovnu cifru 21:20 Vip 0
"SILIKON JOJ JE PREŠAO U KUK, HIRURG TREBA DA VRATI DIPLOMU" Strašne uvrede na račun Maje Marinković: "Hitno mora da ih izvadi" 16:40 Vip 0
"HIRURG JOJ JE GREŠKOM SILIKONE ZA GRUDI STAVIO U ZADNJICU" Majina pozadina se potpuno izdeformisala, isplivale šokantne slike 15:50 Vip 0
"ANDRIJA, ŠTA TI SE DESILO?!" Glumac neprepoznatljiv, njegovo izdanje zabrinulo sve, pojavio se snimak! 14:10 Vip 0
JELISAVETA ORAŠANIN BEZ BRUSHALTERA! Pokazala nove silikone, mreže se usijale od komentara 10:05 Vip 0
KUPAĆI JEDVA DRŽI SILIKONE Dušica Jakovljević u malom belom bikiniju, sve oduvala izgledom 07:20 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
ISKLJUČENJE STRUJE ZA UTORAK Ovi delovi Beograda će biti bez električne energije tokom dana 23:08 Vesti 0