Teodora Džehverović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Mnoge javne ličnosti iz sveta muzike i glume su se povrgle estetskim operacija, ne zna se ni broj onih koje su uvećale grudi.

Jedna od njih je i mlada muzička zvezda Teodora Džehverović. Ali, za razilku od koleginica koje uporno pokušavaju da sakriju podatak da bujno poprsje duguju silikonima, Teodora je o tome javno progovorila.

- Svaki dan mi stigne barem jedna poruka na ovu temu. Kako o ovome ne bih pričala sto puta i kako ne bih svim devojkama odgovarala, odgovoriću svima sada. Reč prezadovljna je smešna za ono kako se ja osećam posle operacije. Za mene su to najlepše urađene grudi, neću biti skromna - istakla je Teodora, pa dodala:

Teodora Džehverović

Foto: Instagram

 

- Imala sam tačnu viziju kolike grudi želim i kako želim da one izgledaju. Želela sam da to budu „prirodno“ urađene grudi, koje su sada tako lepo legle da verujte mi mnogi ne bi ni znali da sam ih ikad uradila. Da li boli? Da. Ne mogu vas lagati da to nije bolna operacija. Jednostavno mesec i po dana bol traje, a prvih sedam dana se kajete što ste uopšte bilo šta uradili - iskreno je priznala za domaće medije Džehva.

Da je zaista vodila računa da ne pretera, vidi se i na njenim fotografijama u kupaćem kostimu.

Teodora obukla bikini koji jedva prekriva intimne delove!

Muzička zvezda Teodora Džehverović otputovala je na luks destinaciju zajedno sa svojim emotivnim partnerom, košarkašem Maticom Rebecom.

Teodora uživa u suncu i na plaži, a sada se oglasila vrelim fotkama sa jahte koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading