IZ ŠALE URADIO TEST NA TRUDNOĆU, A REZULTAT POZITIVAN Muškarac u šoku objavio snimak, evo o čemu je reč 11:51 Razonoda 0
NISAM TRUDNA Aneli Ahmić šokirala nakon pozitivnog testa, otkrila šta joj je sledeći korak 08:36 Vip 0
alo.rs/24sedam/Lj.Č. Imaju posebnu simboliku: Kako se tumače snovi u kojima se javlja test za trudnoću? 15:00 Razonoda 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. TRUDNOĆA U ZADRUZI JE LAŽNA! Stravične optužbe na račun Viktorije i Marka, upleten i voditelj, pojavio se snimak koji sve govori (VIDEO) 10:51 Vip 0
Alo/Đ.M. OTKRIVENO KADA VIKI RADI TEST Stiže pravo u Zadrugu i uradiće ga javno pred milionima, a Oskamčićev stav je skandalozan 16:43 Vip 0
Pink.rs/Alo/N.D. VOLEO BIH DA VERA IMA POLUSESTRU Kristijan Golubović i Kristina Spalević progovorili o polu deteta 11:49 Vip 0
alo.rs/yumama/Lj.Č. Obratite posebnu pažnju na svoje grudi: Mogu da ukažu na trudnoću i pre testa 11:30 Žena 0
POLOVINA TRUDNOĆA U SVETU SE DESI NEPLANIRANO Uzroci "neželjenih" beba su mitovi i neznanje o kontracepciji! 16:14
Alo/Đ.M. SPREMAN DA SE OSTVARI KAO OTAC! Dejan otvorio dušu nakon vesti o Aleksandrinoj trudnoći, Dragojević nikad iskreniji oduševio sve! 17:21 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. MINA VRBAŠKI U DRUGOM STANJU?! Starleta unezverena uletela u apoteku i kupila test za trudnoću! 11:11 Vip 2
Alo/M.G. SANJA STANKOVIĆ POKAZALA TEST ZA TRUDNOĆU CELOJ NACIJI Sad je jasno da li će postati majka, a Filip Car tata! 22:30 Vip 0
Alo.rs PUCA OD NEIZVESNOSTI Sanja Stanković namerava da preskoči ogradu i ode po test za trudnoću, agonija iz sata u sat je neizdrživa! 16:45 Vip 0
Alo.rs/M.A. NAKON ŠTO JE STIGAO TEST ZA TRUDNOĆU Sanja bez dileme priznala da bi zadržala Carevo dete, Filipove reči zgrozile zadrugare (FOTO) 18:35 Vip 0
Alo.rs/M.A. JOŠ JEDNA BEBA U ZADRUZI! Sanja Stanković trudna, ova tri zadrugara su potencijalni očevi!? 18:01 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31