MINA VRBAŠKI U DRUGOM STANJU?! Starleta unezverena uletela u apoteku i kupila test za trudnoću!
Printscreen

Mina Vrbaški je kupila test za trudnoću! Paparaco je uhvatio starletu kako unezverena ulazi u apoteku u centru Beograda.

Naime, bivša učesnica "Zadruge" već neko vreme ima momka, ali ga krije od javnosti. Ona očigledno još ne želi da zasnuje porodicu jer je pored testa kupila i antibebi pilule, kako bi počela da ih pije u slučaju da nije zatrudnela.

Kada je završila nabavku u apoteci, Mina je prošetala centrom, a potom stavila masku na lice i krenula u kupovinu krpica. Pošto su u Beogradu velika sniženja, rjialiti zvezda je odlučila da za male pare kupi mnogo garderobe. Prvo je ušla u prodavnicu donjeg veša i pidžama. Najviše su joj za oko zapale spavaćice.

MINA VRBAŠKI U DRUGOM STANJU?! Starleta unezverena uletela u apoteku i kupila test za trudnoću!

Printscreen

 

Redom je isprobavala pidžame i birala gaćice i brushaltere. Pošto je kupila nekoliko krpica, nervoznim korakom se zaputila u nepoznatom pravcu. Pognula je glavu kako joj fanovi ne bi prilazili da se fotografišu, pošto nije bila raspoložena ni za priču ni za poziranje.  

- Mina često kupuje kod nas razne krpice i uvek je nasmejana, ali ovog puta nije bila... Jedva se javila kada je ušla u radnju. Bila je zabrinuta, nijednu od nas nije ni pogledala, a kamoli nam se obratila. Sve vreme je ćutke tražila ono što joj treba - rekla je radnica.

ISPLIVAO SNIMAK! Dalila slučajno otkrila šta joj je Sanja Marinković rekla u emisiji kada ih nisu snimale kamere, ovo nije smela da izusti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rajka

09.02.2022 11:34

E sto volim kada vidim ovog akademika u novinama I dan mi sretno krene.

Jelena

09.02.2022 13:03

Laže profesionalka. Ima ugradjenu spiralu.