GASTOZ POLJUBIO CIMERKU NA ANĐELINE OČI Tu se nije zaustavio, nastao haos u Eliti, evo kako je Đuričićeva reagovala 01:30 Vip 0
NIJE IM SE NIMALO DOPAO Šakirini sinovi nikako ne odobravaju film ,,Barbi" i ona se slaže s tim, a evo i zašto 19:14
ČITAJ, BARBI! Nova knjiga inspirisana Margo Robi u ulozi slavne lutke stiže uskoro, naslovna strana je san snova! 17:54
DECA RAJANA GOSLINGA NEĆE GLEDATI FILM "BARBI" Poznati dasa otkriva zašto brani ćerkicama vide tatu u ulozi Kena 12:56
ON JE SAMO KEN Zgodni dasa Rajan Gosling objavio Božićnu verziju pesme iz filma "Barbi", pridružio mu se i slavni di džej! 19:06
MANEKENKU ZVALI BARBIKOM I PRE 30 GODINA Izrađena najpoznatija lutka na svetu po uzoru na slavnu Klaudiju Šifer 15:14
KAKAV UDARAC! Još jedna zemlja zabranila film "Barbi" zbog "homoseksualnosti i drugih zapadnih devijacija" 11:07 Razonoda 1
BARBIMANIJA SE NASTAVLJA Mnogi delovi Beograda imaju svoju barbiku, a ovako igledaju lutke sa Dedinja i Novog Beograda 15:30
BARBENHAJMER FENOMEN JE REALAN U borbi dva holivudska titana, pobednik je samo jedan 00:32 Razonoda 0
DANAS JE KEN, A ŽIVOT MU NIMALO NIJE BIO RUŽIČAST Spavao je u prikolici i išao u odeljenje sa decom koja imaju poteškoće u razvoju 13:37
NI TAMARA KALINIĆ NIJE ODOLELA BARBIMANIJI Njen autfit je zapalio Instagram, dokazala zašto je najstilizovanija Srpkinja 19:07
HISTERIJA KOJA NEDELJAMA TRESE SVET Kad na Guglu ukucate reč "Barbie" čeka vas veliko iznenađenje 10:41 Razonoda 0
KLAUDIJA ŠIFER JE PRE 27 GODINA BILA ORIGINALNA "BARBI" LUTKA Fotke su dokaz da nijedna ne može da joj priđe 13:03
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 42