ŠTA TO JEDE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ? Spojila zdravo i ono što joj je stomaku milo - nikad istrajnija u posebnoj ishrani 21:45 Vip 0
TAJNA ISHRANA MONAHA SA SVETE GORE KOJA ČUVA ZDRAVLJE Tri posne namirnice su na trpezi obavezne, a pre svakog obroka se mole! 12:15 Razonoda 0
BATUT OBJAVIO SAVETE ZA ZDRAVU ISHRANU TOKOM POSTA Ove namirnice su najbogatije vitaminima i vlaknima 14:39 Vesti 0
U KOLIKO SATI VEČERATE? Osobama koje poslednji obrok jedu nakon ovog perioda prete zabrinjavajuće posledice 17:03
7 PUTA DNEVNO JEDE OVE NAMIRNICE, ODRŽAVAJU JOJ PREVITKU LINIJU Jelovnik Melanije Tramp rigorozan, tera i Trampa na isto, on odbija 11:50
DECA KOJA JEDU OVU HRANU SU PAMETNJA Bogata je vitaminima i mineralima koji su ključni za razvoj, evo gde ih ima najviše 19:03
ISHRANOM PROTIV NERVOZE Ako ste često anksiozni, moguće je da vam ova stvar stvara problem, evo kako da je promenite 09:05
OVO JE PRAVILNA ISHRANA ZA STARIJE OSOBE Naučnici su dali precizna uputstva, jedna stavka je najvažnija 16:08
OD HRANE MOŽETE DA OSTARITE Evo koje namirnice ubrzavaju prirodan proces, ozbiljno ugrožavaju zdravlje 12:05
PUNO ŠEĆERA, A MALO HRANLJIVIH SASTOJAKA Ovo je najgora hrana za vaše dete, može ozbiljno da ošteti njegovo zdravlje 20:05
SLUŠAJTE LEKARE Ovih 10 namirnica su bogate mineralom koji je ključan za metabolizam, evo kako da ih uvrstite u ishranu 10:03
"JEDEM SLANINU, ČVARKE..." Naša pevačica priznala sve, ovo je tajna njenog brutalnog izgleda! 21:45 Vip 0
ŽENE, OBRATITE PAŽNJU Doktori savetuju šta treba da jedemo za doručak, ove namirnice su saveznici u mršavljenju 10:25
ISHRANA MOŽE IGRATI KLJUČNU ULOGU U UPRAVLJANJU OVOM BOLESDoktorka otkrila koje namirnice treba da jedete da ne biste razvili ove neželjene simptome 20:51
OVA NAMIRNICA KOŠTA 50 DINARA! Otkriven jelovnik Novaka Đokovića, evo šta najbolji teniser jede svakog jutra 12:40 Vip 0
ZBOG OVOG FAKTORA ORGANIZAM BRŽE STARI Stručnjaci upozoravaju na efekat koji ima hrana koju jedemo svakag dana, nije bezazlena 09:10
POČELA SAM DA TRENIRAM U 62. GODINI Žena nakon dvostruke transplatacije organa pokazala svoju snagu, za cilj je imala samo jedno 16:34
"IMAMO DESETORO DECE I HRANIMO IH MRTVIM STRVINAMA KOJE NAĐEMO PORED PUTA!" Majka šokirala izjavom: "Najmlađima izmeljemo u kašu!" 13:16 Vesti 0
,,BRAT" DIJETA ZA BOLJE VARENJE Samo 4 namirnice pomažu da se osećate bolje, doktor otkriva o čemu je reč 16:45
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo ŽESTOKE BORBE OKO KIJEVA I REKE DNJEPAR Gorele su zgrade, Zelenski nastavlja da tera mak na konac! 42 KOMADA NEUTRALISANA TOKOM NOĆI 10:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI SLOVA MOGU DA VAM PROMENE ŽIVOT Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši 09:37
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04