SONJA JE JELA SAMO OVAJ SLATKIŠ I SMRŠALA JE 5 KILA Zvuči nemoguće, ali definitivno funkcioniše, postoji i naučno objašnjenje 09:11
KAKO DA POSTEPENO UKINETE ŠEĆER IZ ISHRANE ZA DESET DANA Koristiite ovih 6 saveta i nećete ni osetiti da vam slatko nedostaje 15:39
UŽIVAJTE U HRANI I MRŠAVITE Eksperti mahom preporučuju ovu dijetu, daje najbolje rezultate, a evo i kako 13:44
PREJEDALA SE ZBOG JEDNOG PROBLEMA, IMALA 70 KILOGRAMA, A SADA... Nataša Pavlović otkrila metodu uz pomoć koje održava vitku figuru 20:24
NIŠTA SE NE LEPI I UVEČE MOŽE DA SE JEDE KALORIČNA HRANA? Glumica podelila dijetu koja nije rigorozna, a skida kilograme munjevito 20:22
KONAČNO NE MORA DA SE IZGLADNJUJETE, OVA DIJETA MUNJEVITO TOPI KILOGRAME Kombinacija namirnica je bitna, a najvažniji su ovi vitamini 19:57
ISTOPIO KILOGRAME UZ POMOĆ OVE DIJETE! Nikola Jokić je imao 135 kilograma, zbog karijere je preduzeo drastične mere 14:40 Vip 0
POZNATA PEVAČICA SA 47 GODINA IZGLEDA KAO AVION! Večera picu, a vitku liniju ima zahvaljujući ovome 15:50
NAŠA GLUMICA EKSPRESNO SMRŠALA ŠEST KILOGRAMA! Izbacila je ove tri namirnice i telo je doživelo preokret, a ovo je ključno! 06:30 Vip 0
ZA 8 DANA ISTOPILA 8 KOLOGRAMA, ALI BILA NA RIGOROZNOM REŽIMU Dijeta Ane Radulović munjevito doteruje liniju, telo kao izvajano 20:49
ŠOK TRANSFORMACIJA STEFANA ĐURIĆA RASTE! Svi se pitaju šta se desilo reperu, a sada je otkrivena prava istina! 17:45 Vip 0
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ JE SMRŠALA 20 KILOGRAMA! Cecina ćerka se osušila: Ostao mi je strah! 10:20 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ SMRŠALA 7 KILOGRAMA! Otkrila tajnu svog izgleda, ovaj napitak joj je najviše pomogao! 11:55 Vip 0
Topi 5 kilograma za 3 dana, ali je jako rigorozna: Ovo je vojnička dijeta koja zahteva strogo pridržavanje pravila, ali daje ludačke rezultate 08:26
"DIJETA VAM NI U ČEMU NEĆE POMOĆI" Andrija Milošević otkrio kako je smršao 20 kilograma , a evo šta mu je bilo zabranjeno 16:45 Vip 0
,,BRAT" DIJETA ZA BOLJE VARENJE Samo 4 namirnice pomažu da se osećate bolje, doktor otkriva o čemu je reč 16:45
DUŠICA SE OSUŠILA, IMA 56 KILOGRAMA! Jakovljevićeva se hitno oglasila: Ne jedem, mršavim na dva dana 13:49 Vip 1
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
TOKOM ODNOSA SA SUPRUGOM I "SESTROM" IZDALO GA SRCE Istina je otkrivena kada je trebalo da se potpiše umrlica 14:45 Hronika 0
CICIPASOVA MAJKA OPET UDARILA NA ĐOKOVIĆA Novak jednim gestom potpuno poremetio Grka, sve se okrenulo naglavačke 17:43