PRVA FOTKA ĆERKE ANASTASIJINOG BIVŠEG Roditelji su joj dali ovo ime, a postoje čak tri verzije porekla! 16:00 Vip 0
BIVŠI DEČKO ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ POSTAO OTAC Đorđe Kuljić dobio devojčicu, beba rođena daleko od Srbije! 14:50 Vip 0
Nina Denda OŽENIO SE BIVŠI ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ Ovo su fotografije sa intimnog venčanja Đorđa Kuljića, trudna mlada blista (FOTO) 16:17 Vip 0
S.Andrić OGLASIO SE BIVŠI DEČKO ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ Đorđe podelio radosnu vest: Postaću otac, čekamo devojčicu! 10:44 Vip 0
Alo/A.M. ĐORĐE SE OKUMIO SA PIKSIJEVOM PORODICOM Anastasijin bivši pozirao ispod Ostroga dok drži Stojkovićevu unuku (FOTO) 20:47 Vip 1
Alo/Đ.M. PRVA FOTOGRAFIJA ANASTASIJINOG BIVŠEG I NOVE DEVOJKE Par više ne krije emocije, grle se i poziraju, a evo i kako Đorđe danas izgleda (FOTO) 17:20 Vip 0
Pink/Alo/N.S. ŽENI SE ANASTASIJIN BIVŠI? Kuljić i njegova devojka izabrali kuma za venčanje, a evo o kome je reč 22:05 Vip 0
Alo/A.J. ANASTASIJIN BIVŠI DEČKO NA LETOVANJU SA NOVOM DEVOJKOM Evo na koju luksuznu destinaciju je odveo, nekada išao sa Ražnatovićevom na ovo mesto 16:15 Vip 1
Blic/Alo/J.J. ANASTASIJIN BIVŠI U DRUŠTVU LEPOTICA Evo gde je uhvaćen nakon raskida: Nije skidao osmeh s lica 13:40 Vip 1
Alo/A.M. SVI SU OVO ČEKALI Dok Anastasija uživa sa fudbalerom u Sevilji, evo šta radi i sa kim se provodi njen bivši dečko (FOTO) 19:10 Vip 0
Story/Alo/Đ.M. ĐORĐE KULJIĆ UHVAĆEN U DRUŠTVU FATALNE CRNKE! Evo gde je viđen Anastasijin bivši nakon raskida, nastavlja sa ludim žurkama! (FOTO) 07:22 Vip 0
Alo/Đ.M. JEDNA STVAR SE NIJE PROMENILA! O raskidu sa Kuljićem bruje svi, a sada je otkriveno kako je Anastasija Ražnatović ostavila svog prvog dečka Kostadina! 14:06 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. TEK ŠTO SE PRESELILA, A VEĆ SE ISELJAVA! Komšije razvezale jezik i otkrile nove detalje raskida Anastasije i Đorđa Kuljića: Nije bila tužna! 09:04 Vip 0
Blic/Alo/K.S. ĐORĐE JE OPASAN BIZNISMEN, A OVO OBOŽAVA DA RADI! Komšije se oglasile, otkrile sve o odnosu Anastasije i bivšeg, a ova stvar je posebno iznenadila 07:34 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO SU SVI BIVŠI ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Veza sa ovim muškarcem punila je naslovnice, a o ovoj njenoj romansi sa sportistom svi su brujali! 15:10 Vip 1
Blic/Alo/K.G. OVO JE DOKAZ U KAKVOM SU ODNOSU OSTALI! Nakon raskida Anastasije i Đorđa Kuljića ovaj detalj otkrio da li su ostali prijatelji! (FOTO) 14:36 Vip 1
najžena.rs ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ JE PREKINULA PETOGODIŠNJU VEZU: Psiholog objašnjava kako razdvojenost može da upropasti i najčvršću ljubav 14:12
Alo/K.S. MAJKA I ĆERKA PONOVO SLOBODNE! Ovako su Ceca i Anastasija pričale o Bogdanu i Đorđu, a onda su raskidi odjeknuli u medijima! 13:30 Vip 0
Alo/Đ.M. ISELILA SE IZ ZAJEDNIČKOG STANA! Otkriveno gde će živeti Anastasija Ražnatović nakon raskida sa Đorđem Kuljićem! 13:01 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25