Lepa Brena
Foto: Alo/Alo

Lepa Brena pevala je na proslavi povodom prvog rođendan ćerke Đorđa Kuljića, bivšeg dečka Anastasije Ražnatović.

Nesuđeni Cecin zet i njegova partnerka Mila proslavili su prvi rođendan ćerkice Eline, a žurka je upriličena u jednom restoranu na Dorćolu.

Tom prilikom, Brena je inkasirala ogromnu svotu novca, a goste je zabavljala sat i po.

Lepa Brena

Alo

 

- Lepa Brena retko prihvata da radi privatne proslave, s obzirom na to da iza sebe ima nebrojano arena i stadiona, ali kada to čini, onda je to za ogromnu svotu novca. Njen uslov je bio 100.000 evra, a domaćini su to odmah prihvatili. Malo je pevača koji sebi mogu da dozvole taj iznos, a Brena je sa nekolicinom njih definitivno ta. Napravila je sjajnu atmosferu. Svi su bili zadovoljni, a pogotovo domaćini. Pevala je, đuskala, ostala je čak i malo duže nego što je bilo planirano - otkrio je izvor. 

Anastasija i Đorđe

Printscreen

 

Podsetimo, Anastasija i Đorđe bili su pet godina u vezi, kada se ona u jednom trenutku i preselila u Novi Sad kod njega. 

Nakon raskida sa Cecinom ćerkom, Đorđe Kuljić započeo je novo životno poglavlje. Biznismen, rodom iz Novog Sada, zavetovao se na večnu ljubav svojoj izabranici Mili u junu 2023. godine, a napravili su samo intimno slavlje u krugu najbliže porodice i prijatelja.

Alo/ Informer 

BONUS VIDEO: 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading